Minimalistický reálne 925 sterling silver choker náhrdelník pre ženy krku reťaze, módne chocker náhrdelníky žena priateľstvo šperky

€7.05


Šírka reťaze:1,0 mm

Hmotnosť Náhrdelník:1.88 g

Dĺžka Náhrdelníku:37.5 cm+5.0 cm(rozšírené reťazca)

Kovový Materiál: 92.5% rýdzeho striebra.

Package: príde s darčekovej krabičke a jednu Striebornú Leštenie Handričkou.

Prečo 925 silver šperky sa stávajú black nosenie po dlhý čas? striebro a toxínov v tele majú reagovať byť čierne. striebra a síry vo vzduchu majú reagovať, ak nie chrániť dobre.

Ako zvládnuť black strieborné šperky? Použitie Striebra Leštenie Handričkou, aby sa uvoľnil.

SPÄTNÁ VÄZBA VYHODNOTENIE

1.Ak ste spokojní s našimi službami,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,sme to ocenia.

2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme sa snažiť riešiť to, kým nebudete spokojní, ďakujeme veľmi pekne :)

PO SLUŽBE

1,Ak výrobky nie sú rovnaké ako popis alebo zlomené v tranzite.keď ste zobraziť obrázky k nám,Budeme odoslať alebo na vrátenie peňazí vás.

2,z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní s položkami,budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a budete musieť zaplatiť za vrátiť prepravné náklady.

3,Ak položiek je chybný,povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.ak výmena nie je k dispozícii,potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Štítky: chocker striebro, reťaz choker striebro, reťazec krku, náhrdelník strieborný tenké, ms krku reťaz, minimalistický šperkové striebro 925, ner krku reťaz, 925 sterling silver necklce, minimalistický šperky 925 silver gold, s925 sterling silver chain náhrdelník.


( 1 Hodnotenie )

Počet