Nový Pôvodný Xiao Redmi Airdots 2 TWS Slúchadlá Pravda, Bezdrôtová 5.0 Stereo Bass S Mic Handsfree Slúchadlá AI Ovládanie

€14.17


Slúchadlá: Bezdrôtový dosah:10m(v bezbariérové prostredie) Kapacita Batérie:43mAh(na slúchadlá) Čas Nabíjania:Cca.1.5 h Doba hovoru:Cca. 4h Pohotovostný režim:Pribl. 150h Vstup:5V==100mA Typ Batérie:Lítium-Polymérová Bezdrôtové pripojenie: Bluetooth 5.0 Bluetooth Profily: HFP/A2DP/ HSP/AVRCP Plnenie Prípade: Vstup:5V==500mA Výstup:5V==150mA Čas Nabíjania:Cca.2h Pohotovostný režim:Pribl. 4months Kapacita Batérie:300mAh Typ Batérie:Lítium-Polymérová Čistá Hmotnosť jedného slúchadlá :5.0 o g Čistá Hmotnosť plnenie box :asi 35 g Celková Čistá Hmotnosť boxu:95g Úradný Package vrátane x2 Slúchadlá x1 Batérie Prípade x1 Užívateľské Menu

Redmi AirDots 2

Pravda bezdrôtový bluetooth headset , Bluetooth 5.0, Automaticky pripojený

Nové skúsenosti pravda, bezdrôtová Automatické sekúnd spojenie, môže byť použitý so slúchadlami spojenie medzi ľavým a pravým slúchadlá zmizla, ale to prinieslo jednoduchšie skúsenosti.

Stačí dať na slúchadlá, že je pripravený, začať výkon hneď.

Malé slúchadlá so zabudovaným čipov novej generácie Bluetooth 5.0, rýchlejší a stabilnejší headset má vstavaný Bluetooth 5.0 čip s názvom nová generácia slúchadiel. Redmi AirDots je vybavený najnovšou technológiou Bluetooth 5.0 čip, rýchlosť prenosu dát je až 2-krát v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, spojenie je rýchlejšie a stabilnejšie Počúvanie piesní a hranie hier sú všetky jemnejšie a hladšie. Hudba je pekné a hovor je jasné, zníženie Hluku z 7.2 mm pohyblivé coil jednotky a DSP inteligentné prostredie A DSP inteligentné prostredie, zníženie hluku, Keď materiálu a ladenie sú rovnaké, čím väčší reproduktor jednotka veľkosti, lepšie nízke frekvencie. Na Redmi AirDots sú vybavené 7.2 mm zvuková jednotka, ktorá má nízky-frekvencia ponoriť a stredné až vysoké frekvencie. Kompaktný dizajn, sme stále ste vybavení s DSP inteligentné prostredie redukcia šumu technológia, nemusíte sa obávať o kvalitu hovoru, to môže odstrániť environmentálneho hluku, ostatné môžete jasne počuť váš hlas. Len 4.1 g svetla, tri zátkové chrániče sluchu Zadarmo upraviť, pohodlné na nosenie, nie je ľahké spadnúť Ľahké a pohodlné na nosenie je vrcholom Redmi AirDots, vďaka prísnej regulácie hmotnosti jednotného slúchadlá na 4.1 g. Nemusíte sa starať o to pádu. Pripravili sme 3 modely zátkové chrániče sluchu, aby vyhovoval vašim vyššie požiadavky na uzavretie a pevnosť, aj keď beží, dierovanie, a počúvanie hudby. Na jedno použitie, 4 hodiny nabíjanie políčko Použiť predĺžené na 12 hodín úložný box je tiež nabíjanie-box, čo je naše všetko-počasie pre vás riešenie nielen, že môžete headset byť chránené a uložené ,ale headset môžete nabiť twi Odpovedať / zavesiť, Keď volanie, klepnite na multi-funkčné tlačidlo ak chcete prijať hovor, počas hovoru štátu, ťuknite na položku multi-funkčné tlačidlo a zaveste telefón. Odmietnuť, ak chcete hovor, Keď volanie, stlačte a podržte multifunkčné tlačidlo na približne 1 sekundu AirDots skryté schopnosti: Privolať AI hlasový asistent, nájsť mobilného telefónu, navigácie Otvoriť, poslať WeChat, fotografovanie, môžete prejsť na navigáciu dvojitým kliknutím na ktorúkoľvek z headset multi-funkčné klávesy prebudiť hlasový asistent. Vy sa môžete sústrediť na jazdu a cesta už bola plánovaná pre vás. Majú jedlo s priateľom, alebo sa môžete dostať na miesto určenia vo vopred prostredníctvom hlasového asistenta WeChat priateľ. Obsah balenia:

Štítky: headset xiao, slúchadlá redmi xiao, redmi bodka 2, slúchadlá xiao, slúchadlá redmi, vzduch redmi, airdot 2s, airdot mi, airdot, airdot xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet