LED Svetla na Čítanie, Nočné Svetlo Rezervovať Rodinné Štúdia Svetlo na Starostlivosť o Oči Lampa na Čítanie Prenosné Záložku Svetlo pre Knihy, v Posteli

€3.61


Balenie obsahuje: 1 ks svetla na čítanie, Pretože batériu nie je dovolené, aby sa poslal von, prosím, pripravte batérie seba, zatiaľ čo používanie výrobku. Produkt bude neustále inovované, vzhľad a farba môžu byť zmenené, prosím, nevadí. A vziať do úvahy pred zadať objednávku, ak máte požiadavku na farbu a vzhľad. Veľkosť produktu: 175*142*15 mm Čistá hmotnosť: 130 g Materiál: plast a posilniť plexisklo Napájanie: 3 AAA batérie Pracovná doba: dlhodobé používanie na viac ako 60 hodín, normálne použiť môžete dostať jeden mesiac, vinuté perly: 3 LED lampa korálky Funkcie: 1. Vedecké optický dizajn, vlnová dĺžka svetla, ktoré je v blízkosti prírodné svetlo, ktoré je viac vhodný pre dlhodobé čítanie bez príčinou únavy očí 2. Na plexisklo panel účinne zabraňuje starého písma z deformácie, zmenšuje, povrch, zmršťovanie, kruh, atď. Na plochého svetla na čítanie, je inovatívne navrhnutý čítanie zdroj svetla, ktoré osvetľuje stránky, ktorú si chcete prečítať, bez priameho alebo rozptýlené svetlo, ktoré budú stimulovať očiach druhých. To je revolučný svetla na čítanie, je to len osvetľuje stránka, ktorú práve čítate, bez rozptýlené svetlo, ktoré budú stimulovať očiach druhých. Len dať to na knihu a začať čítať---tmavšie čítanie prostredia, lepší účinok.

Štítky: posteľ, lampa na čítanie, posteľ klip na čítanie, led ebook, lampa o knihe, záložku led, led svetlo knihy lampe, krk knihy svetlo na čítanie, modrá lampa práce, facebook lite, posteľ držiteľa knihy.


( 0 Hodnotenie )

Počet