CONTEC08C Nové CE FDA Digitálny Monitor Krvného Tlaku USB, Softvér CD v cene BP Monitor, stupnici tenzometra

€30.52


Tipy:

Pre USA kupujúci, Dopravu tým, že USPS, dodanie 2-5 dní.

Pre Ostatné Krajiny kupujúceho, Contec Výrobca doprava , Prepravné E-paketové alebo leteckou Poštou, 2-6 Týždňov, dodanie.

Úvod

CONTEC08C je desktop Elektronické Sphygmomanometer,s segmente LCD. To môže meranie SpO2 a NIBP presne,meranie a zobrazenie výsledku s big font.Elektronické Sphygmomanometer je možné uložiť opatrenie výsledky troch užívateľov, a až 99 položky pre každého užívateľa. Revízia záznam dát funkcia, jednoduché použitie.

Vlastnosti: Jednoduché Použitie S jednoduchým stlačením jedného tlačidla, monitor sa automaticky nafúkne pre rýchle, jednoduché merania. Veľký LCD displej zobrazuje hodnoty krvného tlaku, srdcovej frekvencie a voliteľné SPO2 zobrazí súčasne. Výkonné funkcie Tri-návod na ukladanie údajov, maximálne 99 záznamov pre každého používateľa Pri meraní zlyhá v dôsledku niektoré faktory, môže sa zobraziť relatívna chyba dôvodov. Integrovaný s SPO2 funkciu, môžete získať SPO2 výsledok s voliteľná sonda Schopný komunikovať s PC, môžete vykonať posúdenie, analýzy, trend graf a správu tlače so softvérom. Considerateness Zabudovaný zdroj zariadenie môže udržať pichať bude v krátkom čase bez zdroja, napr. pri zmene batérie. Môžete prepnúť medzi merných jednotiek mmHg a kPa podľa vášho vlastného zvyk. To sa môže napájanie automaticky vypnúť, keď ponechaný v nečinnosti až 5 minút. Technická Špecifikácia: Meranie Metódy Merania: Oscillometry Meranie Pozícia: Horné Rameno Rozsah Merania: Tlak:0~290mmHg(0~36.0 kPa),srdcovej frekvencie:40~240bpm,Spo2:35%~100% Presnosť Merania: Krvný Tlak: ± 3 mmHg, Pulz Hodnotiť: veľký 3bpm a ± 3%,Spo2:±2% v 70%~100% rozsah Displej 2.8" digitálny LCD Napájanie 4 AA Veľkosť Alkalické Batérie alebo voliteľným AC/DC Adaptér Konfigurácia Štandardných Conf.: Dospelých putá, užívateľská príručka, USB, line Funkcie Inštruktáž: One touch auto nafúknuť Veľký LCD displej Tri-user data system), 99 záznamov pre každého používateľa, detekciu Chýb a ukazuje Voliteľné SPO2 funkcia Komunikácia s PC Pichať nerušené v krátkom čase batérie zmena mmHg a kPa nastaviteľná vypne automaticky, keď ponechaný v nečinnosti dobu 5 minút Softvér Funkcie: 1, odoslať údaje do počítača 2, Ukazujú trend graf, analytické grafy 3, Upravovať, pridávať poznámky na každý kus údajov 4, Upraviť examinees " informácie, lekárske rady, stav menovkami, súčasná drog, informácie o používaní, atď. 5, Tlačové správy, podpora ukážka pred tlačou Obsah: 1 ks CONTEC08C hlavnú jednotku 1 ks dospelých manžeta 1 pc USB kábel 1 ks Spo2 Sonda(Voliteľné) Voliteľné putá: veľkosti: Novorodeneckého putá 6-11 ramena USD9.99 Pediatria putá 10-19 ramena USD12.99 Dieťa putá 18-26 ramena USD15.99 Dospelých putá 25-35 ramena USD17.99 Dospelých veľkú manžetu 33-47 ramena USD19.99 Dospelých nohu putá 46-66 ramena USD22.99

Fyzickej Identity

Rozmer: 130 mm*110 mm*80 mm

Hmotnosť: 311g (Č vrátane Batérie)

Kvalifikácia:

Prešiel CE FDA

Softvér:

Návrat - Po službe ponúkame 30 dní vrátiť politike. 100% spokojnosť je náš cieľ! 1.Všetky položky sú úplne nové ,s 1years záruky. 2.Ak máte chybnú položku, ktorú chcete vrátiť alebo zľavu. Prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky. 3.Vrátime peniaze na vami, keď sme sa vrátiť tovar, alebo nahradiť položku pre vás. 4. Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo. Zákazník je zodpovedný za poštovné a poplatky za vrátený tovar. Kontaktujte Nás kontaktná osoba: Nancy e-mailová adresa je: [email protected] Prosím, neváhajte ma kontaktovať. Ak potrebujete viac, môžem vám zľavu! Spätná väzba spätná Väzba:prosím, nechajte ma pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami, Vašu pozitívnu spätnú väzbu ocenia veľmi,veľmi vám ďakujem! Ak máte akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako possibel pred otvorením veci a zanechať negatívne spätné väzby alebo loď položky späť, sme sľub, ktorý sme vám spokojní odpoveď, ďakujem za pochopenie! Záruka 3 roky (1 rok náhradné diely) od dátumu zaslania pri bežnom používaní a údržbe. O NÁS Contec Zdravotníckych Systémov so zameraním na výskum, výroba a distribúcia medicínskych prístrojov, bola založená v roku 1992 ako high-tech spoločnosti. V súčasnosti existuje viac ako 1200 zamestnancov v našej spoločnosti.Náš produktový rad zahŕňa širokú škálu 13 kategórií. Väčšinu domácich nemocnice sú naši zákazníci.Contec dúfa, že spolupracuje s medzinárodnými spoločnosti dodávať viac inovatívny dizajn a moderné technológie, produkty úprimne vítam vás, aby sa stal jedným z našich globálnych partnerov. Tešíme sa na založení úspešný obchodný vzťah s vami.

Štítky: odborného vzdelávania veterinárnych, braun bp stroj blood presure, digitálny tensiometro, bp putá, monitor presion arteriálnej, krvný tlak, tep, bp monitor, bp stroj blood presure monitor bp, krvný pressur monitor, tonomet.


( 0 Hodnotenie )

Počet