10pcs Kailh Box Hako Royal Jasné, Mechanické Klávesnice Prepínač Vodotesný A Prachotesný Soft Dotykové Typ Čierny Základ

€7.03


Kľúčové Špecifikácie/Špeciálne Funkcie:

Prispôsobený Hako Jasné

Na Hako Prepínač Rodiny, ktorý vynašiel Vstup Klubu, zahŕňa stlačením tlačidla plynulosť Topre s inžinierstva prísnosť z Kaihua Poľa prepnutie architektúry. Pomocou úplne nový prepínač formy, Hako vypínače majú prakticky bez zakolísania, udržiavať životnosť 25% dlhšie ako Cherry-štýl prepínače, a použiť na mieru jazdca navrhol komunity nadšencov Jacob Alexander (HaaTa) a Brandon Muzzin (Nad^Zabiť). Na jar vybrali pre Hako Pravda je jedinečný krátke jar matematicky vybraných ak chcete pridať veľmi ľahké pre-load na začiatku stlačte tlačidlo. Novo vytvorené jar pre Hako Jasné je únie populárnej Topre 55g a Cherry MX Jasné. Oba prepínače nárastom hmotnosti dramaticky ku koncu každého stlačte, odradí dnu-von.

Pole prepínačov pomocou nový box-ako jazdec dizajn, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu pred kvapalinami, keď spárovaná s šikmého odvodňovacie otvory v základni tlačidlo pomôcť účinnosti sa vlhkosť a prach. Menovitý 80 miliónov lisy, tieto prepínače sú extrémne odolné a využiť plastové jazdca na plastové pol-valcový kolík ovládanie metóda, ktorá zvyšuje životnosť vysoko presahuje Cherry-štýl prepínače.

Štítky: kailh chočské zásuvky, lqs gaming mouse, kailh prepínač, rk royal, royale kludge, royal kludg rk61, prípade gh60, displej lcd samsung j200, keycap pbt, kailh.


( 0 Hodnotenie )

Počet