Sexuálne Hračky pre Mužov Masturbator Silikónové Pošvy Erotické Hračky pre Dospelých Mačička Tesný Análny Muž Masturbatings Vibrátor pre Mužov

€3.58


Funkcie:

Ako Obrázok, existujú 4 Typy Pre vašu Chuť Fit každej veľkosti penisu. Prináša vám šťastie, ktoré vaše ruky nemôže ponúknuť. Produkt je vyrobený z mäkkého silikónu, to robí na dotyk a pocit pohodlnejšie.

Špecifikácie: Položky: Muž Masturbácia Pohár Materiál: Mäkký Silikón Farba: Telo Veľkosť: Ako Obrázky

Návod: vyberte masturbator z obalu. Vyčistite ju pred použitím. Použiť niekoľko mazivo. Zúčastniť sa vnútorného silikónové a umyť po použití. Použite uterák alebo sušenie stroj na suché masturbator. Dajte ju na suchom mieste, aby sa zabránilo svitu.

Ochrana osobných údajov Zaručená: ochrana Vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Predvolený názov na obale je "telefón prípade"(akékoľvek iné požiadavky, prosím pošlite nám správu), a s našimi diskrétnom balení môžete nakupovať v dôveru, jediná osoba, ktorá vie, čo je vo vnútri balenia vás!

Package Zahrnuté: 1 x Masturbácia pohár

Otázka a Odpoveď

Otázka: doprava zadarmo do mojej krajiny ?

Odpoveď: vo Väčšine krajín sú doprava zadarmo

Otázka:ako robiť ochrany súkromia

A:sme veľmi obáva o svoje súkromie ochrana,1) použitie nepriehľadné balenie, 2) prihlásiť sa "telefón prípadu alebo pohár" v obale

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5Stars ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. Nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: moje sexuálne hračky, mužov sexuálne hračky, plyšové, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análny, erotické penis krúžok, sex stroker, muž masturb, mužskú sexuálnu hračku, .


( 3 Hodnotenie )

Počet