Veľké Realisticky Mačička Realistické Sex Bábika Muž Masturbator Umelé Vagíny Veľké Prsia Sex Pocket Pussy Sexuálne Hračky pre Mužov

€31.60


1: 1 Ženy Secret Garden Ideálne Hračky,realizmus táto hračka je len myseľ vyfukovanie: zmyselné exteriéru, skutočný pocit pleť , veľmi šťavnato textúrou interiér, Ideálna veľkosť zadok

Vyrobené z bezpečných TPE Silikónového Materiálu.

2 otvory a sú rôzne a realisticky, existuje viacero spôsobov, ako sa pobaviť, môžete zažiť viac miest, ktoré si želajú

Nikdy povedať Nie,môžete uvoľniť vaše nadšenie kedykoľvek a kdekoľvek

Môže sa použiť veľa času,dobrý bod pre tých, vášeň nocí experimentovať s.

Funkcie:

Materiál: Pure TPE Silikónové

Farba: Telo

Hmotnosť: 4.96 lbs

Veľkosť:11 x 5.9 x 3.93(V)

POZNÁMKA:

1.Plný Tajomstva Package: Nikto Nevie Čo to je súčasťou, táto hračka vám bude poslaná s diskrétnom balení.

2.Ho používať s vodou riediteľné lube spolu bude lepšie.Pls nepoužívajte silikónové-založené lubrikant,ktorý by poškodeniu materiálu.

3.Ak by ste mali akékoľvek otázky,neváhajte nás kontaktovať,my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné. Materiál: Vysoko kvalitný materiál, veľmi bezpečné na používanie, materiál je úplne bez chuti, bezpečné a pohodlné. Výrobok je dvojkanálový série, tvar je napodobňované podľa podielu žien, a to je veľmi mäkké a pružné. Ergonomický Dizajn--výrobok je dvojkanálový série, tvar je napodobňované podľa podielu ženy,Virtuálne a realistické prechody, realistický 3D textúry a rebra tunel stimulácia s každým piestové pohybu školenia. Nepremokavé, super ľahké čistenie-priamo flush kanály pod tečúcou vodou s mydlom. Šteňa alebo tvárou v tvár, štýl, ako dlho, ako sa vám páči, potom spustite svoj vaňou/kúpeľňa je divoká radosť. Udržať Tajomstvo a Súkromné Balenie - Budeme mať vyhradený zapečatenej krabice, neoznačených obaloch, dôverné doručenie a expresné objednávky bez zanechania akýchkoľvek citlivých slová.

Štítky: moje sexuálne hračky, vagina, sex hračky, masturb mužov, sex, fr bábika, muž masturb, fajčenie machin, yeain masturbator muž, greenscreen.


( 1 Hodnotenie )

Počet