SanDisk Typu-C, USB 3.1 Duálne rozhranie OTG Pero Disk 128 GB 64 GB 32 GB, 16 GB Ultra Dual Disk USB 3.1 Typ-C Čítať Rýchlosť až 130M/s

€9.52


SanDisk Ultra Dual Disk USB Typ-C Flash Disk 32GB/64GB/128GB/256 GB

Poskytovanie USB 3.1 rýchlosťou až 150MB/s (2), SanDisk Ultra Dual Disk USB Typ-C prenosný Disk umožňuje jednoducho uvoľniť miesto na vašom smartphonu (1) alebo rýchlo presúvať obsah medzi USB Typ-C v mobilných zariadeniach. Tento flash disk funkcie reverzibilné USB Typ-C konektor na jednom konci a tradičné USB konektor a na druhej, umožňuje ľahko prenášať súbory medzi inteligentné telefóny, tablety a počítače. Flash disk je dodávaný s prístupom na SanDisk Memory Zóny aplikácie pre Android (k dispozícii na Google Play) (3) pre jednoduchšie súbor manažment a zálohovanie.

SanDisk výrobky sú vyrobené podľa najvyšších štandardov a prísne testované.

Môžete si byť istí, v vynikajúcej kvality, výkonnosti a spoľahlivosti každý produkt SanDisk.

Čo je v Krabici?

32GB/64GB/128GB/256 GB. V závislosti na tom, čo si kúpite. Ľahko prenášať súbory medzi smartphony, tablety (1), a PC a Mac počítače uvoľniť miesto na vašom smartphone alebo tablet (1) USB Typ-C a tradičné konektory USB High-speed USB 3.1 výkon až 150MB/s SanDisk Memory Zóny aplikácie pre jednoduché zálohovanie (3)

Kompatibilné s USB Typ-C Zariadenia

Flash Disk je navrhnutý špeciálne pre ďalšie generácie zariadenia s novým USB Typ-C port. Reverzibilné konektor má symetrický dizajn, ktorý je vždy na pravej strane hore, takže je jednoduché plug in.

High-Speed USB 3.1 Výkon

S high-speed USB 3.1 výkon až 150MB/s (2), Ultra Dual Drive umožňuje ľahko a rýchlo prenášať fotografie, videá, piesne a iné súbory medzi zariadeniami.

Dual USB Typ-C a Typ-A Konektory

S dvomi USB konektormi, Ultra Dual Disk je kompatibilný s oboma nový USB Typ-C porty a tradičné USB Typ-A porty. Použite ho na uvoľnenie miesta na vašom smartphone alebo tablet (1) alebo prenos súborov medzi viacerými zariadeniami.

Dual USB Typ-C a Typ-A Konektory

S dvomi USB konektormi, Ultra Dual Disk je kompatibilný s oboma nový USB Typ-C porty a tradičné USB Typ-A porty. Použite ho na uvoľnenie miesta na vašom smartphone alebo tablet (1) alebo prenos súborov medzi viacerými zariadeniami.

Kompatibilné s USB 3.0 a 2.0 Porty

V SanDisk Ultra Dual Disk USB Typ-C prenosný Disk je spätne kompatibilný s USB 2.0, takže môžete pripojiť do akéhokoľvek USB 3.0 alebo 2.0 port.

Vyberte si Množstvo Úložného Potrebujete

Suma kapacity, ktoré potrebujete, závisí od typu a počtu súborov a ich veľkosť. Na grafe vyššie vám dáva predstavu o tom, ako veľa fotografií, videí a hudby a iných súborov, ktoré môžete uložiť pre každý kapacity.

Štítky: foto stick usb, sandisk micro sd micro usb, san disk typu c, 2tb usb flash, lexar micro sd, 1t usb, Kingstick, sandisc micro usb, sandisk usb, cle.


( 0 Hodnotenie )

Počet