Nové OTG USB Flash Disk pre Smartfón/Tablet/PC 8 GB 16 GB 32 GB, 64 GB 128 GB kl ' úč vysokorýchlostné USB 3.0 Pero Jednotky Memory Stick

€5.71


Nové OTG USB Flash Disk pre Smartfón/Tablet/PC 8 GB 16 GB 32 GB, 64 GB 128 GB kl ' úč vysokorýchlostné USB 3.0 Výrobku Parametre: kapacita: 8GB,16GB,32GB,64GB,128GB, Rozhranie: USB 3.0 Prostredie Teplota: -40°C - +70°C Skladovacia Teplota: -50°C - +80°C, USB Služby Napätie: 4.5 V-5.5 V Skladovania Životnosť: Viac ako 10 rokov Využitie-trieda čip, môže dôjsť k vymazaniu opakovane pre 100,0000 krát Operačný Systém: Win98/ME/2000/XP/ Vista/win7 /win8, Mac OS 9.X/Linux2.4 alebo vyššie pripojenia USB,podpora Hot plug & Play. Ľahko čítať a čítať vo vysokej rýchlosti ,Nie je potrebné riadiť/napájanie iba pripojiť.

FAQ:

1.Čo je zápis/čítanie rýchlosť ?

Naše jednotky USB flash napíšte rýchlosť je 10 mb/S -- 20 mb/S ,Čítanie Rýchlosť 20Mb/s--40Mb/s.

Miera plnenia závisí od rôznych prevádzky systém k dispozícii a rôzne flash prijala.

2.Prečo OTG Pen Drive dobre pracovať na počítači, ale nemôžete pracovať na mojom mobile?

1. Prosím, skontrolujte si, či váš mobilný má OTG funkčné izby

2. Prosím, uistite sa, že max kapacita vašom mobile môžu podporovať,ak prekročiť max kapacita je možné podporiť,to nevie čítať .

3. Niektoré mobilné potrebné sa obrátiť na OTG funkciu pred spojiť s perom disk,môžete to urobiť, že na nastavenie mobile.

3.Prečo som si kúpil 8GB USB, ale počítač ukázať, že je o 7.4 GB?

Flash pamäť výrobcov sú pomocou desatinných aritmetický:

1KB=1000Bit, 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB

Vypočítané, operačný systém používate binárne aritmetický:

1KB=1024Bit, 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB

To je dôvod, prečo tam sú niektoré rozdiely medzi zobrazenie kapacity a menovitá kapacita flash pamäte produktu.

A rôzne továrne budú vyrábať rôzne kapacity USB flash disky.

Takže je normálne, má malú kapacitu odchýlka! Takže je normálne, má malú kapacitu odchýlka! Takže je normálne, má malú kapacitu odchýlka!

4GB = približne 3.74 GB-3.8 GB

8GB = približne 7.48 GB-7.86 GB

16GB = cca 14.5 GB-GB, 15.6

32 GB = približne 28.9 GB-30.2 GB

64GB = približne 58.1 GB-60.3 GB

128 GB = približne dokonca vzal 120 gb-125GB

Poznámka: Naša jednotka USB flash je skutočná kapacita, môžete použiť H2text na text to H2text je najviac spoľahlivé testovanie softvéru na svete.

4.Prečo prístroj nie je rozpoznaný?

Normálne, keď sa pripojíte USB disky do počítača, bude automaticky nainštaluje ovládač. Ak vaše USB flash nie je rozpoznaný, prosím, vypnite firewall a antivírusový softvér váš počítač a skúste to znova. Ak to stále nefunguje, obráťte sa na nás, pomôžeme vám vyriešiť tento problém.

5.ako pre sledovanie balíkov ?

Odporúča sa 15 - 60 pracovných dní ,

ale záleží na adresu(Iba Brazília najmä 90days).

ak nechcete predĺžiť čas, nič viac,alebo package potvrdenie doručenia automatické.

Ako sa vyššie uvedených dôvodov,nemôžeme akceptovať túto negatívnu spätnú väzbu!!!!

Bez ohľadu na to, track alebo nie sledovať dostanete v rovnakom čase.

6.Prečo je tam farebný rozdiel medzi objektom a obrázkom?

Všetci fotografie tovar ponúkaný v dôsledku osvetlenie, farba displeja odchýlka, osobné rôzne pochopenie farby a iné faktory,

Tak, že možno existuje nejaký rozdiel farieb medzi reálneho produktu a fotografie , konečnú farbu samotného tovaru, ktorý sa má prednosť.

7.Použitie, ktoré spôsoby platby kúpnej?

Akceptujeme alipay a všetky hlavné kreditné karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Produkt Show:

OTG USB 3.0 vysokorýchlostné Flash

podľa Civetman

Civetman originálne A+ čip

Civetman USB flash disk s pamäťou flash technológie, s piatimi ochranu.Viac ako 10 rokov pamäťový čip výroby skúsenosti, ako benchmark, aby zabezpečili, že USB vyššej kvality, čítať a zapisovať rýchlosťou, vymazať rýchlejšie.Chráni a prenos údajov stably, efektívne a bezpečne.

Robustné, a môže pracovať v náročnom prostredí

USB flash disk s nepremokavé,anti-magnetické,anti-teplota,anti-X-ray, od púšte na zasnežené vrcholky hôr, je možné podporiť si streľba v akomkoľvek prostredí.

Žiadna sila, plug and play

USB flash disky nie je potrebné napájanie zariadenia, PNP dizajn, USB flash disky pripojené k počítaču, počítač automaticky rozpozná USB disk, automaticky nainštalovať ovládač, môžete použiť normálne, Jednoducho pridať kapacity na vašom smartphone.

Detail design

Výtvarné spracovanie, každý USB flash disk bude skúšať počítač pred dodaním zaistí vynikajúca kvalita.

Rotujúce dizajn

360° otáčanie smart dizajn, v závislosti na mieste, nebude ovplyvnený prekážkami, robustné a odolné.

USB 3.0 modrá rozhranie, luxusný darček

USB 3.0 modrý dizajn rozhrania, stabilná prevádzka, rýchlosť, ak váš priateľ dostane tento dar, on sa bude cítiť luxusné a slušné.

9 farby, módny štýl

Platba · 1. Cena tejto položky je stanovená, môžete umiestniť objednávky on-line a dokončiť platba priamo. · 2. V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás on-line alebo nechajte nám správu prostredníctvom kontaktného Teraz. Naša odpoveď by mala dostať do 12 hodín. Alebo chcete pridať nášho obchodného manažéra ID cn1511139960 chatovať online. · 3. Môžete urobiť platbu za vašu objednávku Kreditnou Kartou, Peniaze Booker, Money Gram, Banky, T / T, Western Union atď. · 4. Budete platiť www.tantra-egypt.sk po prijatí tovaru, www.tantra-egypt.sk uvoľní peniaze na nás. Je to bezpečné ESCROW SLUŽBY

Štítky: pečať usb flash disk, lg usb flash disk, jednotky usb flash, rada šperky, náramok tŕňa, usb flash svetlá, brabus usb flash disk, rada náramok, flashca, bambusové usb kľúč.


( 0 Hodnotenie )

Počet