Nový mobilný Telefón, Nabíjačku Duálne Telefóny Plnenie protišmykových držiak do Auta Auto Pre Tesla Model 3 Pre Všetky Qi povolené Android zariadenia

€11.31


Mobilný Telefón, Nabíjačku Duálne Telefóny Plnenie protišmykových držiak do Auta Auto Pre Tesla Model 3 Pre Všetky Qi povolené Android zariadenia Vlastnosti: *100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné. *môžete nabíjať dve telefóny v rovnakom čase, každý port USB môžete tiež pracovať samostatne. *Jednoduchá inštalácia, odstránenie Tesla pôvodný konzoly, príslušenstvo a zapojte USB kábel do portu. *Podporuje všetky Qi štandardného Apple a Android bezdrôtové nabíjanie zariadenia. *Najjednoduchší spôsob, ako na nabíjanie telefónu v aute, bezpečnú jazdu. *Použitie non-sklzu materiálu, aby sa zabránilo telefónu z pádu počas jazdy. *Obojstranné pásky pomôže držať nabíjačku na mieste. *Kompatibilný so všetkými Tesla Model 3 Štandardný Sortiment Plus, Polovice Rozsahu, Dlhý Rad, Dlhý Rad AWD s vybranými interiéru možnosti, s výnimkou 2019 Štandardný Sortiment s Normou Interiéru. Špecifikácia: *Zvlášť vhodné pre vaše 2017 2018 2019 Tesla Model 3 *Podpora 5V, 9V USB vstup *Optimálne 5W, 7.5 W, 10W telefón bezdrôtové nabíjanie *Možno nabíjať dva telefóny súčasne *Každý port USB pracuje samostatne *Podporovať všetky Qi štandardného Apple a Android bezdrôtové nabíjanie zapnuté zariadenia *Materiál: ABS *Farba: Čierna Balenie v cene: 1 x bezdrôtová nabíjačka 1 x USB rozbočovač Poznámka: Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Štítky: batéria isolant, nabíjačka telefónu, tesla usb, v minulosti b6 bezdrôtová nabíjačka, b max ford, nabíjačka do auta mount, tesla model 3 displey, auto charg, nissan rogue rádio, tesla charge box.


( 1 Hodnotenie )

Počet