PC Počítač Kvapalina Vodného Chladenia Ra/diator Akryl Valec Vodná Nádrž Nádrž Auta PC Vodné Chladenie Nádrže Tank 2017

€9.19


PC Počítač Kvapalina Vodného Chladenia Ra/diator Akryl Valec Vodná Nádrž Nádrž Auta

Funkcie: sada počítač vodné chladenie nádrže, sa skladá z hlavnej vodnej nádrže, plastové držiaky, L-typ kovový stojan a skrutky auta. Účinne na teplo redukuje, udržiavať správnu teplotu, aby počítač beží dobre. Vyrobené z vysoko kvalitnej POM a PMMA materiál, tlmenie, kyseliny a zásady, odpor, odolné na použitie. Celý otvorený dizajn, zadarmo na skrutku hore a dole. Redukcia šumu, pracujú ticho a nerušiť, prosím vás, zatiaľ čo študujete alebo pracujete na počítači.

Špecifikácie:

Farba: Transparentná

Tvar: Valec

Závit: G1/4

Materiál: POM + PMMA

Rozhranie Priemer: Cca. 12.9 mm

Veľkosť Balenia: Cca. 20 * 14 * 7 cm

Hmotnosť: 200 g

Zoznam Balíkov:

1 * Valec Vodná Nádrž

2 * Plastové Držiaky

2 * L-Typ Kovové Stojany

1 * Skrutky Auta

Záruka A Vráti

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za preskúmanie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2.Ak tam sú niektoré spracovania alebo materiálové vady produktov, prosím, kontaktujte nás po prvé , sme sa budú vymieňať alebo ponúkať riešenia pre vás, aby sa voľby.

3.Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Man-made chyby nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Vďaka za pochopenie a spoluprácu!

Doprava:

1. Pošleme na pozemky, do 2 pracovných dní (okrem soboty a nedele) po kupujúceho platbu je overená www.tantra-egypt.sk podľa spôsob dopravy, ktoré ste si vybrali, alebo spoľahlivejšie a rýchlejšie spôsoby, ako za mimoriadnych okolností. Necháme správy povedať sledovacie číslo potom, čo sme doručenie tovaru k vám.

2. Ak máte akékoľvek požiadavky na opis tovaru a navrhovaná hodnota v prepravnom doklad (faktúra),pls nechajte nám správu po zaplatení.

Spätná väzba

1. Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, venujte prosím čas odísť nás pozitívnu spätnú väzbu. Vaše povzbudenie bude držať nás vpred a neustále zlepšovanie našich služieb.

2. Ak nie ste spokojní s položke si objednal, nebojte sa, pls kontaktujte nás najprv sme sa vyriešiť problém pre vás v čase. Myslím, že by sme mohli vyriešiť akýkoľvek spor prostredníctvom priateľské rokovania.

Štítky: cool kvapaliny, chladenie pevného disku, nádrž nádrž, cpu kvapaliny, chladič cpu kvapaliny, barrow vodnej, vodná, klietka hdd, bykski nádrž, pc vody.


( 0 Hodnotenie )

Počet