Čistá Hmotnosť 1/15/30/150/1000 Gramov GD280 Tepelne Vodivé Mazacia Pasta Omietky Chladiča Zložené SY1 SY15 Y30 CN30 CN150/1000

€34.48


GD280 Tepelnej Vložiť:

Farba: Biela

Špecifická Hmotnosť: 2,8 G/Cc

Tepelná Vodivosť: 1.159 W/M-K

Prevádzková Teplota: -58~392 Stupňov Celzia

Real Shot Výrobku Obrázok:

Vlastnosti produktu:

V súlade s RoHS a DOSIAHNUŤ požiadavky na ochranu životného prostredia. Vysoká tepelná vodivosť, vysoká izolácia, vysoká teplotná odolnosť, nízky olej oddelenie, antikorózneho.

Pracovný princíp:

Vyplnenie medzery medzi vykurovacie teleso a chladiace zariadenie; Zvyšuje kontaktnú plochu tak, aby sa dosiahli najhlbšieho tepelná vodivosť účinok.

Spôsob užívania:

Je to normálne javy ak tam je málo, silikónový olej plávajúce vyššie. Prosím stáleho miešania pred použitím dobre. Udržať potiahnutý povrch čistý a platí sa priamo s nástrojmi (ako je škrabka, prst postieľka, atď.).

Teplé upozornenie:

Udržať deti preč od neho. Ak je požití alebo neúmyselne prísť do oči, uši, nos, ústa,prosím, vypláchnite veľkým množstvom čistej vody, alebo poslať do nemocnice, ak je potrebné.

Skladovanie:

Zachovanie pri normálnej teplote. Prosím, kryt je po použiť, vyhnúť sa nečistoty ako je prach, ktoré majú zlý vplyv na tepelnú vodivosť.

Rozmazaniu Krokov:

1. Prosím, vyčistite povrchy zdroja tepla (CPU) a rozptýliť teplo zariadenie (chladič) pomocou suchého tkaniva.

2. Pomocou škrabkou alebo iné nástroje na náteru tepelnej pasta na PROCESOR, a to nie je potrebné, aby náteru na chladič.

3. Termálne vložiť by mali byť rozmazané rovnomerne na celý CPU povrchu. Môže to ani príliš tenké, tlačené slová na to by mali byť pokryté. Ani príliš hrubé, hrúbka ako papier A4, bude lepšie. Prosím, pozrite si nasledujúce obrázky.

Zásielky:

1. Všetky objednávky bude dodaný prostredníctvom vzduchu, a poskytujeme bezplatné číslo zásielky. Sledovanie a zisťovanie svoje zásielky on-line na celý kurz, až kým nie je doručená. Užite si oveľa bezpečnejšie a rýchlejšie nákupné skúsenosti tu.

2. V troch pracovných dní, vaša objednávka parcely budú zaslané po overená platba.

3. Dodávané časový lístok:

Naše Služby:

1. Budeme odpovedať vaše správy v jeden pracovný deň. Ste vítaní, aby komunikovať s nami o nejaké otázky.

2. Mohli by sme poskytnúť neoznačené položky, ak máte požiadavky.

3. Mohli by sme ponúknuť OEM služby bez objednávky obmedzenie množstva. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

4. Ak si objednáte vo veľkom, môžeme ponúknuť oveľa nižšiu cenu.

O Nás:

Foshan Vysokú Vodivosť Electronics Co., S.r.o. špecializuje sa na výskum a vývoj, výrobu a predaj tepelných vložiť, ponúka OEM služby na celom svete viac značiek. Sme nahromadili viac ako 15 rokov skúseností, venuje poskytnúť viac vhodná tepelná Vodivosť riešenia pre vás.

Objednávky Darček:

1. Jeden stierkou, používa sa na náteru teplovodivú pastu.

2. Dvoma prstami postieľky, používané na podržte prst čisté.

Štítky: meď chladič, artic mx4, hliníkový chladič, ventilátor olej, mazivo tepelnej, Hliníkový chladič, grizzly kryonaut tepelnej, pasta na spájkovanie, elektrické vodivé pasty, hliníkový chladič led.


( 0 Hodnotenie )

Počet