Glitztxunk Nové Polarizované slnečné Okuliare Mužov Námestie Značky Módne Športové Slnečné Okuliare Pre Mužov Outdoor Okuliare Okuliare UV400 Oculos

€3.89


Glitztxunk Športové slnečné okuliare

Slnečné okuliare môžu blokovať silné ultrafialové lúče, chrániť ľudí očami, redukuje očné choroby, ako je katarakta, a tiež hrať úlohu dekoratívne. Ktokoľvek, bez ohľadu na ich vzhľad, musí nosiť slnečné okuliare a okamžite obohatiť hviezdy.

Milí priatelia, môžete používať váš mobilný telefón k naskenujte kód QR na obrázku zadajte náš mobilný klient, nájsť klient sa vám páči, alebo môžete vyhľadávať "Glitztxunk"Store na vašom mobilnom telefóne na zľavu.

Okuliare podrobnosti

❥Objektív materiál: polarizačný, 100% UV 400 zabraňuje škodlivým UVA / UVB ❥ Slnečné okuliare štýl: Módne námestie retro športové slnečné okuliare elegantný štýl ❥Platné tvár tvar: okrúhle tváre, oválna tvár, námestie tvár, dlhé tvár ❥Módy: Klasická Značka Dizajnér ❥ Vhodné pre: každodenné jazdenie, párty, cestovanie, nakupovanie, surfovanie po webe, športové, Vianočné darčeky ❥Štýl: 2020 najnovšie ❥ Okuliare farba: Matná čierna, hnedá, svetlý blac

Pozrite sa, prosím, nad

Glitztxunk je jeden z mála skutočných výrobcov, vývozcov a veľkoobchodných firiem v priemysle. Pôsobíme továrni v China. Ponúkame jednu z najrozmanitejších štýlov na trhu a rôzne kovové a plastové štýly cez rôzne kombinácie šošovky. Od vstupu na trh, boli sme odhodlaní stať sa najlepším na trhu, pokiaľ ide o kvalitu, remeslá a služby zákazníkom. Lepšie pochopiť naše slnečné okuliare štýly, prosím, navštívte naše online katalóg.

Prosím, pozorne si prečítajte

platby: 1) akceptujeme TT, Alipay na Western Union. Všetky hlavné kreditné karty môže byť prijatý cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní. 3) Ak nemožno pokladňa ihneď po dražbe, prosím, počkajte niekoľko minút a potom znova platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní. zásielky: 1) Budeme odoslanie objednávky do 3 pracovných dní, a podľa platby čas, venujte prosím v čase po poriadku. 2) tovar zasielame do všetkých častí sveta prostredníctvom Čína poštových zásielok, nováčik a starať-free. 3) balíček dorazí vo väčšine krajín do 15 do 60 pracovných dní. (V niektorých krajinách môže trvať dlhšie) 4) Dodacia lehota závisí od destinácie a iné faktory, môže trvať až do 30 pracovných dní. 5) položiek dorazí v o 15-60 dni po pôrode (Brazília bude dlhšie), takže prosím, nenechajte spor pred dodaním. Ak nemôžete prísť, prosím kontaktujte nás a my sa predĺžiť čas doručenia. Záruka a ručenie: * Chybné položky sa musia vykazovať a vrátil sa počas záručnej doby (ak je to možné, použite originálne balenie). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Nie sme opraviť alebo vymeniť záruka položky. * Od dátumu prijatia, máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dni vrátiť. Ak ste vlastníkom tejto položky na viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme vrátiť alebo vymeniť všetky položky, ktoré s vami. Žiadne výnimky! Náklady na dopravu sú hradené oboch kupujúcich a predávajúcich. * Ak sa kupujúci a predávajúci zrušiť www.tantra-egypt.sk transakcie, vrátime vám plnú výhru po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie vrátane všetkých komponentov a príslušenstva. Alebo, môžete si vybrať, ktorý chcete nahradiť. Spätná väzba: Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi projekty a služby, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd. Ak si myslíte, že je nejaký problém s našimi projekt alebo službu, kontaktujte nás prosím najprv opustiť negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: slnečné okuliare fólie, gqfas slnečné okuliare, luxuri slnečné okuliare, sklo mužov, cazal, muži slnečné okuliare, muž slnečné okuliare, colnels slnečné okuliare, luxusné mužov slnečné okuliare, bolato slnečné okuliare.


( 1 Hodnotenie )

Počet