Poďme Urobiť 1PC Baby Hračky, Hrkálky Bpa Free Buk Drevené Krúžok Star Tvar Dreva Hrkálky, Aby Hluk Dieťa Počiatočných Vzdelávacie Hračky

€3.06


Predajné Miesto

Názov značky:Poďme urobiť Tvar:Prívesok Vekové Rozpätie:0-12 mesiacov Materiál:Silikón teether,drevené krúžok Prijať:Dropshipping,Veľkoobchod Package:1pcs Položka 1:vzdelávacie hračky pre deti Položka 2:hračky pre deti 6-12 mesiacov Položka 3:hračka hrkálky Položka 4:náučné hračky Bod 5:drevené hračky pre deti Položka 6baby hračky hudba: Čistenie Tip:Utrite nový výrobok pred použitím horúci uterák Funkcie: 1. Keď dieťa plače, otvorte posteľ bell a majú upokojujúci účinok. 2. Multi-farebné diely na posteli bell môže naučiť dieťa rozpoznať rôzne farby a vlak dieťa vízie. 3. V živote dieťaťa je v pohybe, nie je možné zastaviť sa na chvíľu, detská posteľ bell môže dieťa pokojné.

Veľkosť

FAQ

null

Otázka:máte certifikát na zubný gél produkty?

A: Áno, vážení, Naša a silikónové produkty: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Austrálsky Štandard Certifikát......

Otázka:Ako dlho trvá pre zásielky, ktoré majú byť prijaté po pozemok je odoslaný?

Odpoveď: DHL/ UPS/ Aramex o 8-10days. Fedex o 3-5days. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava o 25-45days. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus asi 45-60days.

Otázka: máte továreň?

A: Áno, vážení, Máme väčšina profesionálnych zubných želatína tím v Číne, a sme dizajn a predaj vlastných produktov. A akceptujeme prispôsobené produkty, ako sú značky, sanita, baby, prispôsobenie, prispôsobenie produktu prispôsobenie...

Otázka : Kedy môžeme prijímať zásielky?

A:E-packet: o 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: o 25dyas Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus: 45-60days Ak ste vedieť viac o používanie a prispôsobenie zubný gél produkty, vždy sa môžete nás kontaktovať a tešíme sa na rokovaní od vás. Ďakujem.

Značka Príbeh

Poďme Urobiť, je profesionálny značky baby teether vo svete. Máme vlastnú továreň a dodávať veľké množstvo wholesales. A máme profesionálny vývoj a dizajn tím na svete, s počtom produktov patenty a autorské práva. Na Jimmyho Hu store teraz je JEDEN TOP v priemysle a podporuje veľkoobchodníkov a maloobchodníkov. Komplexný servis vyrieši akýkoľvek zákazníkov problémov. Zároveň spoločnosť poskytuje exkluzívne predajných kanálov pre VIP zákazníkov, a na mieru navrhnuté, oznámiť a iné VIP zákazník špeciálne služby.

Popredajný servis

Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím, kontaktujte zákaznícky servis, sme sa vyriešiť problém pre vás v čase.

Štítky: dieťa vzdelávacie programy, plyšové, hudba poznámka krúžok, dekor nálepka na stenu, chr zábavné hračky, detská hračka drevené, Sova Hrkálka, vývojové náučné hračky, chlapec klobúk nastaviť, korálky krúžok dieťa teether.


( 1 Hodnotenie )

Počet