Tlač Škrečkov Posteľ Dom Mäkké Morča Vták Posteľ Potkanov Hniezdo Malé Zvieratá Myši Spací Vak Jaskyňa Dom Škrečkov Klietky Príslušenstvo

€3.55


Ak Sa Vám Páči Táto Položka,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Zoznamu Želaní",Ak Sa Vám Páči Náš Obchod,Prosím, Pridajte Ho Do Svojho "Uložiť Zoznam".Ponúkame Veľký, Aby Veľké Zľavy ,Ak Máte Akúkoľvek Otázku,Prosím, Kontaktujte Nás veľmi vám Ďakujem!!! Tlač Škrečkov Posteľ Dom Mäkké Morča Vták Posteľ Potkanov Hniezdo Malé Zvieratá Myši Spací Vak Jaskyňa Dom Príslušenstvo, Klietka, Škrečok

Popis Výrobku:

Typ Položky:Pet Posteľ

Materiál:Plátno

Farba:Viacfarebná

Cieľová Skupina:Malé Zvieratá,Vtákov

Funkcia:Trvalé

Veľkosť:24 cm/9.45"*24 cm/9.45"*21 cm/8.27"

Veľkosť(export):7 cm/2.76"*7 cm/2.76"

Veľkosť(mat):18 cm/7.09"*17 cm/6.69"

Funkcie:

1. Odnímateľný: mat produktu je odnímateľná, a môžete ju čistiť vnútri.

2. Multi-funkčný: postele môže byť vhodné na použitie na zemi, a tiež môžete zavesiť. Keď visí, posteľ môže byť pevné a nie je ľahké spadnúť.

3. Materiál: prijíma, kvalitné plátno tkanina, a produktu, ktorý je trvanlivý a odolný voči opotrebovaniu a hrýzť. Je to aj zdravé a netoxický materiál, ktorý je neškodný pre domáce zvieratá.

4. Bezpečnosť: postele môže urobiť domáce zvieratá cítia bezpečne spať dobre, čo je prospešné pre svoje zdravie,

5. Multi-výber: existuje niekoľko rôznych a krásny vzor vzorov a môžete si vybrať jednu alebo viac podľa svojich myšlienok a požiadavky.

Balík Obsahuje:

1 x pet hniezdo

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: pony taška kože, mačka jaskyňa, posteľ mačka jaskyňa, vták embroided kožená taška, 3 v 1, vlasy styler keramické, Mačka hniezdo, hanbag taška kože, brošňa dvojité hlavu, papagáj, vllicon taška kože.


( 1 Hodnotenie )

Počet