U Typu Vibračné Nohavičky Strapon Dvojitý Penis Klitorálny Stimulátor Klitorisu Popruh Na Análny Vajcia Vibrátor, Dildo Pre Ženu, Muža, Pár

€11.45


U Typu Vibračné Nohavičky Strapon Dvojitý Penis Klitorálny Stimulátor Klitorisu Popruh Na Análny Vajcia Vibrátor, Dildo Pre Ženu, Muža, Pár

Vysoko kvalitné a 100% nové značky

Názov položky: U Typu nohavičky vibrátor

Typ položky: USB vibrátor sexuálne hračky pre ženy

Materiál: 100% Lekársky silikón

Farba: Fialová,Ružová,Čierna

Vibrátor napájanie: USB nabíjateľné

Rýchlosť: 12 vibračné funkcie, každý s nastaviteľným výkonom

Vodotesný: 100% plne Vodotesný, vodné zábavné

Hlas: Menej ako 40DB

Funkcia: Vibrátor dizajn pre Lekárskeho silikónu,USB nabíjateľné . je to tajomstvo pre vás, možno kedykoľvek,kdekoľvek, ak chcete.

Funkcie: môžete ju použiť pre orgazmus s g mieste a stimulácia klitorisu, tiež ho môžete použiť pre Vaginálnu lopty na cvičenie vagíny viac napäté.

Balenie:Ako niektoré citlivé krajinách, aby mohla úspešne prejsť colné! Napríklad: Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, budeme odstrániť pôvodné okno a použite iné obaly na inštaláciu našich výrobkov.Budeme písať "Masér" na štítku a nikto konw, čo to je.Vďaka za pochopenie!

Štítky: dámske nohavičky pre análny sex, popruh v vibrátor, dildo, latex análne dildo nohavičky, sex hračky, strapon dvojité 2, muž mravnosť panenstvo zámok, guľka vajcia, sexy strapon, muži análne dildo nohavičky, análny pásu.


( 0 Hodnotenie )

Počet