JONSBO PCI VENTILÁTOR Chladiča Graphis Karty Chladiaci Ventilátor Chladiča Podporu Doske AURA SYNC, 12V 4PIN RGB Osvetlenie VGA Chladič

€27.47


Úvod VF-1 sa video karta asistent chladiace zariadenia pre hráčov vyvinutý Jonsbo tím, zmysel pre rozvoj tohto produktu je poskytnúť primárneho fúkaného vzduchu doplnok pre tých, grafickej karty, ktoré nemajú dostatočný odvod tepla alebo nevhodné chladenia kanálov nevhodné prípade štruktúru, ktorá bude pôsobiť na vysokej grafickej karty teplota a vysoká úroveň hluku. S VF-1, Jonsbo tím bol testovaný, že teplota grafickej karty bude padať okolo 5 stupňov Celzia (Rôzne číselné údaje sa dosiahne z rôznych hardware). Tam je RGB svetlo vplyv na vrchol VF-1, nemôže len doplniť nedostatočné svetlo účinok väčšiny grafickej karty, ale aj poskytnúť jednoduché a elegantné svetelný efekt embellishment na grafickú kartu oblasti. Parametre Model: VF-1 Rozmer: 20 mm* 134mm* 270 mm Ventilátor, Veľkosť: 120 mm* 120mm* 25 mm Materiál:1,2 MM Hliník Ventilátor Rýchlosť Otáčania: 1500RPM±10% Prevádzkové Napätie: DC 12 V Úroveň Hluku: 18Dba Konektor Ventilátora: 1*4PIN prietok Vzduchu: 17.52 CFM (každý) Napájanie: SATA Rozhranie ČISTÁ Hmotnosť: 372g Dizajn a Funkcie 1. Plášť VF-1 je vyrobená z hliníkovej zliatiny horčíka s eloxovaný wiredrawing proces, fyzické textúra je jemné a lesklé. S jeho chladný povrch, odvod tepla možno zlepšiť. 2. Cieľom rozvinúť tento produkt je poskytovať doplnkové priame vzduchu vyhodiť na nižšiu rýchlosť a hlučné úrovni grafickej karty; 3. Tam je RGB svetlo vplyv na vrchol VF-1, nemôže len doplniť nedostatočné svetlo účinok väčšiny grafickej karty, ale aj poskytnúť jednoduché a elegantné svetelný efekt embellishment na grafickú kartu oblasti; 4. Tri 8CM fanúšikov nastaviť 5. Duálny režim RGB farebná modulácia; 6. 56 cm RGB controller kábel + 52 SATA ventilátor napájacieho kábla.

Štítky: Fanúšikovia A Chladenie, Počítač & Office, Lacné Fanúšikov A Chladenie, Vysoká Kvalita Počítač & Office, Fanúšikovia A Chladenie.


( 0 Hodnotenie )

Počet