Maifield Lov Broadhead 100 Zŕn Červená | 3 PK | Nerez Pole Bodov | 3 PK | Luk Lukostreľba Príslušenstvo, Value Pack

€18.76


【Value Pack] vyzýva ---3PK 3-Pevnými Lamelami Broadheads + 3PK Stainless Stell Pole Bodov.

【3PK 100 Zŕn Broadheads] vyzýva ---0.028"nerezové ostrie,1 1/8" rezanie priemer, to je trojuholníkový dizajn, ktorý je tak ostré a odolné. Spája v sebe rýchlo preniká bod s britva ostré čepele.

【3PK Pole Bod] vyzýva --- OD 19/64" ,100 Zŕn,Materiál z Nehrdzavejúcej Ocele Oblasti Prístupu na výkon Než Pôjdete na Lov.

[NOVÝ Box Balenie] vyzýva ---Na broadheads prísť transparentným a kvalitné Plech box je ľahko prenosný a všetky vaše broadhead sú chránené veľmi dobre.

【Newland Lukostreľba] vyzýva ---Budeme poskytovať 12 Mesiacov Záruka a plná záruka vrátenia peňazí, ak máte nejaké otázky s výrobkom, pls kontaktujte nás v prvý raz. Budeme vám najlepšie riešenie. Newland Lukostreľba je vaša najlepšia voľba pre váš Kuše a Zložených Luk šíp.

FUNKCIE

Maifield Koncentrácia na broadhead týchto rokov nám dáva povolanie, sme sa udržať tie najprísnejšie tolerancie a dať našim zákazníkom unequaled hodnoty, zručnosti a výsledky.

Materiál:

Broadheads Čepele: Nerezová Oceľ

Broadheads Tipy:Vysoko Kvalitnej Ocele

Broadheads Ferrul:Hliník

Broadheads Rezanie Priemer:1"

Hmotnosť: 100Grains

Farba: Kamufláž-Zelená

Package zahrnuté: 3PK 100Grains Brodheads a 3PK 19/64"-100grain Nehrdzavejúcej Ocele Bodov

❶ Na Broadheads sú Vhodné pre Väčšinu z šípky (Zlúčenina, Luk, Šípy, Recurva Luk, Šíp a Kuše Šípky)

❷The oblasti tipy sú vhodné pre väčšinu šípky (Sklenené vlákna / Carbon fiber šípky) a luky (Zložené lúk, recurva luk, kuša) ,prísne na hmotnosti konzistentné a priemer tolerancia uistite sa, že Lov Presne

Upozornenie:

Na Brodhead je len pre Dospelých, prosím, uchovávajte ich mimo dosahu detí. Sme vzrušujúce zdieľať užite si lovu a odstrel sa s vami.

Vážený Zákazník, Ďakujeme vám za váš nákup Maifield Lukostreľba Produkty. Pošleme položky, akonáhle je to možné, akonáhle sa vaša platba je dokončená.Vo všeobecnosti,v rámci 1-7 dní. Po obdržaní vášho broadheads, prosím zanechať niektoré lov skúseností ostatných poľovníkov s vaše nové broadheads. Vaša spokojnosť je našim cieľom. Vašu stálu podporu je vysoko cenený.

Štítky: akryl prípade pro, 82mm mcuv filter, 4xl hulk kostým, 4xl romper krátke, 8292 háčik ostnatým, akryl sviečku 8, akryl reťazca 8m, 840 bmw príležitosti, akryl candybox.


( 0 Hodnotenie )

Počet