Hasbro Klasické Jenga Mini Jenga Jenga Prejsť Hru Challenge, Deti, Zábava Inteligencie Interakcie Hračky

€10.99


Popis produktu

Waring

Nie je vhodný pre deti do troch rokov

Funkcie Udržať veža z rúca trvá zručnosti, stratégie a šťastie, je To zábava, nie nervózny, predveďte sa, alebo sa hrať s priateľmi Originálne drevené bloky Jednoduché, pevné a nadčasový Nie je vhodný pre deti do troch rokov Klasické Jenga

Chcú herný zážitok, ktorý v sebe spája priateľov, zručnosť, napätie, smiech, a možno trochu šťastia? Musíš dostať Klasická hra Jenga! Je to ideálna hra pre každého, s edge-o-svoje-sídlo, gravity-vzpierať akcie. Myslíte si, potápať právo v a vytiahnuť svoj blok, alebo urobte si čas a preštudujte zásobníka? Akokoľvek sa rozhodnete, ukázať svoje Jenga štýl!

Ako ste obstáli?

Je to jednoduchá rovnica. Zhromaždiť svojich priateľov spolu, hodiť veľa smiechu a trochu postoj, a dostať Klasické Jenga party začala. Vytiahnite kváder, komín je na vrchole, a dúfam, že veža nemá pád nadol! Klasické Jenga je jednoduchá hra, ktorú môžete hrať kedykoľvek, kdekoľvek a akokoľvek chcete. Či už ste pokojný, vedeckých, alebo zaludny, keď sa rozhodnete svoj blok, budete sa baviť. Byť život vašej strany s Klasickým Jenga!

Zahŕňa 54 Jenga drevené bloky, stohovanie rukáv s pokynmi

Štítky: hasbro star wars hry, montessori hračka, hasbro hračka, gf darček, keychain mini, hulk maska, šatky malé hračky, ghost stick, xbox live, lego de avengers.


( 3 Hodnotenie )

Počet