799 KS Technic blok Motocykel Model Tehly Súprav vozidiel, Hračky pre Deti Darček

€28.47


Teplé Tipy: 1.Položka obsahuje niekoľko malých častí, prosím, zabrániť deti do 6 rokov na jedzte malé časti. 2. Pre ukladanie nákladná balík dodáva sa bez pôvodnej krabice, ak potrebujete box, prosím, kontaktujte predajcu a požiadať náklady. 3. Prosím, skontrolujte package keď ho dostanete, ak niektoré časti chýba, alebo nefunkčné, prosím, kontaktujte predávajúceho na vyriešenie problémov. 4. Prosím, nenechávaj nás neutrálny alebo negatívny recenziu než sa obrátite na nás riešiť problémy, ďakujeme za pochopenie vopred.

Popis Výrobku:

Názov produktu:Model Motocykla Blok

Kus: 799 ks

Funkcia:Nové a kvalitné Dať vaše dieťa je dobrý darček

Package:Kvádre, Tehly, Stavebné Bloky Pokyn Kniha.

Sme veľkoobchod a drop shipping podnikania,neváhajte a kontaktujte nás.

Doprava

1.Budeme posielať položky do 2-3 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

2.Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane,kupujúci sú zodpovední za ciel.

3.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

4.Položky sú dodávané v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail,dostanete k väčšine krajín do 15 až 58 obchodní dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov,to môže trvať až 60 dní.

5.Ak chcete získať položka rýchlejšie,prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi:DHL,EMS.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položku v o 5-9 pracovných dní.

Pruduct

1.Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba

2.Vzhľadom na Iný Monitor, farba môže byť rozdiel

3.Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, plesae kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie

Štítky: lego budovy položiek, batman lego sady budova, domov lego sady, lego sady budova, Technic, auto lego, auto lego technic, lego architekt sady, blok technic, lego technic truck.


( 0 Hodnotenie )

Počet