Coogam Drevenej Veže Stohovanie Hra, Jemné Motorické Zručnosti Bloky s Kockami Stohovanie Stavebné Hračiek, spoločenských Hier pre Deti

€11.78


Coogam Drevenej Veže Stohovanie Hra, Jemné Motorické Zručnosti Bloky s Kockami Stohovanie Stavby Hračky Montessori Vianočný Darček Rodinné Party, Hry pre Deti, Dospelí Chlapci Dievčatá

DREVO VRSTVENIE BLOKY

Drevená veža vrstvenie bloky patria 36 farebné bloky (1.57 x 0.59 palca), 7 blokov (3.94 x 3.94 palca), 1 kocky (0,8 x o 0,8 palca). Ideálny Rodinný Hra! Dospelí a deti, ako sa bude vychutnať hranie tejto hry spoločne. Vhodný pre 2 alebo viac hráčov.

BEZPEČNOSŤ A ENVIRONMENTE

Keď naše stohovanie hry sú vyrobené z masívneho dreva, drevené bloky sú ľahké, čo umožňuje ich bezpečné pre deti a nebude bolieť detskú jemnú pokožku. Bloky majú hladký povrch, bez otrepov, odolné a eco-friendly, že nebude splinter .

MULTI SPÔSOB, AKO HRAŤ

Vybudovať dreva veža umiestnením farebné stĺpce ťahová hra. Hráči sa striedajú koľajových kocky, potom opatrne odstránenie vytiahnite dopisoval farebný blok. Farebné bloky majú hladký povrch, takže je ľahko odstrániť. hráč, ktorý zrazí dole veža prídete o hru.

NÁUČNÉ HRAČKY

Naše farebné bloky hry s svetlé, žiarivé farby sú veľa zábavy pre malé deti. Je to jednoduché a ľahké hry, pomáha rozvíjať ručné & oko koordinácie, Posilňuje zručnosť v prstoch, visual-spatial zručnosti; Inšpiruje tvorivosť, podporovať farby uznanie a zručnosť v prstoch, tak, aby sa inšpirujú fantáziu detí.

NAJLEPŠIE DARČEKY

Klasické drevené hračky pre 3 až rokov staré deti, správnu veľkosť pre batoľa na rukoväť, ľahko sa prenáša a naozaj perfektné ako narodeniny darček, Deň Detí Darček, Vianočné suveníry alebo odmeny atď.

Špecifikácia Farba: Multi-farebné Materiál: Spoľahlivé drevo Hmotnosť: 336 g O

Package Zahrnuté 36 farebné bloky 7 blokov 1 kocky

Sme zaviazali vyvíjať produkty, ktoré inšpirujú otvoreného myslenia a povzbudiť deti, aby videli nové možnosti. Udržať zvedavý. Udržať kreatívne. Udržať novinku. Udržať rozšírené. Nie je jednoducho zapojiť hračky,ale spôsob, ako zmeniť detské myslenie a hrať!

Štítky: tehlové drevené, drevené stromy hračky, drevené hračky, bambusové kocky veža, vintage drevené kocky, kocky, jemnú motoriku súprava náradia, stavať hra, wolfram, Kocky Veža.


( 1 Hodnotenie )

Počet