20 Farieb Dieťa Nylon Viazané Čelenky Dievčatá Veľký 4.5 palcov Vlasy Luky Hlavu Zábaly Dojčiat, Batoliat Hairbands

€12.69


O výrobku Detská Vlasy Luky Veľkosť:6 Palcov;hlavový most Obvod:14 palcov (36 cm);Dobrá pružnosť a NAJVYŠŠEJ kvality s reasonalble Cenu.Najlepší Darček pre Dievčatká!!! Dieťa Luky Materiál:Super mäkké textílie(ROHS a Vysoká Kvalita); Top Kvalitné detské vlasy príslušenstvo Elastickej Čelenky Ideálny pre 0~12 rokov,pefect nosenie pre dieťa, novorodencov,dojčiat a batoľa,Dievčatá,Deti,Deti a Mládež.móda čelenky sú k dispozícii pre takmer všetky príležitosti;Baby Sprcha,Narodeninovej oslavy a Rodinné Fotografie. Obsahuje 16pcs farby v jednom balíku, ste si istí, nájsť perfektné hlavový most pre zodpovedajúce každý outfit. Luk veľkosť:cca 6 palcov sú najlepší darček pre dievčatká!!to umožňuje detská čelenka rozšíriť, aby sa zmestili vaše rastúce dieťa! Táto čelenka sa zmestí všetkých vekových kategórií.Na dieťa hlavu, To je tak mäkké a ľahké nylon, že vaše dieťa si ani neuvedomujú, že sú na sebe! Nie príliš veľké, a nie príliš tesné! Na 16pcs Živé farby vlasov kapela perfektný pre Novorodencov,Dojčiat,Detí Batoľatá. Tieto Vlasy Kapely boli Mäkké,úsek.sú najlepší darček pre vaše roztomilé dieťa.nie zraniť pre dieťa. Materiál boli bezpečnosti. vlasy luky slučky sú krásne.roztomilý.zaslúžite si to.

Najviac Elegantné Vlasy Luk dieťa čelenky Set Bol Práve Prepustený!

Elegantné unikátne navrhnutý Fantastické vlasy príslušenstvo pre dievčatká,novorodenca, atď.

Majú vysoko kvalitné elastické, mäkké kapela, Jednoduché a pohodlné použitie.

Budete mať veľa rôznych farieb na vlasy luky vhodné pre každú príležitosť a všetky nádherné sezóny.

Môžu sa zmestia aj pre deti,Deti,Deti, batoľatá, dievčatá aj psy domáce zvieratá, všetky sú 100% ručne vyrábané vlasy luky čelenky, nádherný darček pre seba, priateľov alebo rodiny. Materiál: tieto vlasy luky sú vyrobené z vysoko kvalitných grosgrain páse s nástrojmi, tieto vlasy luky sú životného prostredia, a neškodné pre každého.

Farba: 30 rôzne farby, všetky sú veľmi krásne a svetlé,krásne.

Luk Veľkosť: 4.5 cm a 100% Zbrusu Nový.

Top Kvalita Elastickej Čelenky Ideálny pre 0-12,pefect nosenie pre dieťa, novorodencov,dojčiat a batoľa,Deti a Mládež.móda čelenky sú k dispozícii pre takmer všetky príležitosti;Baby Sprcha,Narodeninovej oslavy a Rodinné Fotografie. Čo je Viac!

Toľko Farieb, ako je znázornené na obrázkoch!

Láskavo Poznámka:

Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.

Vlasy Luky je asi 4,5 cm, s dobrom stave!

Rohs grosgrain páse s nástrojmi. Čelenka Obvode:o 14"(35 cm) obvod.perfektný pre 0-12babies a dievčatá

Štítky: vlasy ľudské parochňu, Hlavový most, Grosgrain Páse S Nástrojmi, jo vlasy väzby, šatka, disney princess, drrsses deti, reborn, čelenka ženy, archeri.


( 2 Hodnotenie )

Počet