2020 Hot Predaj Športové Fitness Inteligentných Žien Sledovať Kapela Krvného Tlaku, Srdcovej frekvencie pánske Hodinky Krokomer PK D20 D18 B57 amazfit bip

€4.14


FAQ: 1. Otázka :ako účtovať hodinky ? Odpoveď :snímte sledovať popruhy , a dierctly vložte ju do usb nabíjací port.(pamätajte ,prosím skúste obaja chipset strany ) 2. Otázka: Aký je názov aplikácie pre hodinky ? Odpoveď : "Fitpro" 3. Otázka : ako sa pripojiť s aplikáciou ? Odpoveď : stiahnite si aplikáciu" Fitpro " a zapnúť váš mobilný telefón bluetooth . a potom kliknite na položku zapnúť bluetooth s vašou aplikáciou . (Poznámka " don ' t stlačte tlačidlo hľadať kapelu predtým, než ste sa viažu s hodinky ) 4. Otázka : ako dlho bude výdrž batérie stáť ? Odpoveď "zvyčajne jeden sledovať úplné nabitie môžete použiť 4-7days , ak batériu comsume príliš rýchlo , nezabudnite zatvoriť oznámenia whatsapp facebook niečo ako, že . 5. Otázka :čo ak moje hodinky nedá zapnúť ? Odpoveď :tam sú dve strany chipset ,prosím, uistite sa, že ste vyskúšať oboch stranách. Ak je to stále nefunguje,skúste vložiť do usb portu počítača a vidieť, že je to podmienka. Kontaktujte nás, pred otvorením spor,ďakujem.

Package zahrnuté:

1* inteligentné hodinky

1* užívateľská príručka

1*retail box

Štítky: d20 smartwatch, d20 kocky, smartwatch xiao, smart hodinky ženy, amazfit os, band 6 česť, smartwatch y68, tep hodinky, smarth sledovať d20, b57 hrdina band.


( 1 Hodnotenie )

Počet