LED Svetlo kvet Čerešne stromy Festival dekorácie pre domov Moderné Vnútorné Vonkajšie Teplá Biela simulácia Lampa Jar

€52.53


LED Svetlo kvet Čerešňové stromy, Vianočné Festival dekorácie pre domov Moderné Vnútorné Vonkajšie Teplá Biela simulácia Lampa

Funkcie:

1. LED svietidlá spĺňali potreby jasu,úspora energie a dlhá životnosť až do 50000 hodín. 220V adaptér bezpečné nízke napätie napájania 2. Ľahká inštalácia a pohybu,môžu byť znovu použité. Vhodné pre Domáce, obývacia izba, balkón, kancelária, detská izba, reštaurácia, veranda, pavilón, lobby, pub, príjazdová cesta, záhrada, trávnik, Festival, Párty, Vianočné dekorácie. 3. Môžete ohnúť pobočiek a strom do akéhokoľvek tvaru alebo viac fyzických strom tvar ako sa vám páči.

Špecifikácia:

Farbu Svetla: Teplá Biela Farba: Modrá Materiál Telesa: Led Žiarovka, Copple Drôt Shell Materiál: PVC Modelovanie: Strom lampa Vstupné Napätie: 220V Úroveň ochrany: IP54

Informácie o produkte

Poznámka:

1. Všetky platby uskutočnené na www.tantra-egypt.sk sú spracované Alipay. Sme tiež podporovať ďalšie spôsoby platby.

2. Ak máte akékoľvek otázky o platbu, prosím, neváhajte nás kontaktovať.

Skontrolujte balík a položku opatrne

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, má sa za to, ako sa používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám th prepravné číslo zásielky. 3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

Produkt svetlo displej

Štítky: led strom, led strom svetlá app, christma, led čerešňový kvet stromu veľké svetlo, kvet stromu biela, lampa strom, nástenné svietidlo jar, lampa senzor, arbol led, m5 nit.


( 0 Hodnotenie )

Počet