Shestyle Dlhý Rukáv Backless Bavlna Obväz Plodín Top Ženy Sexy Pevné 2019 Letné Čierne Biele Tričko Streetwear Jeseň Tričká

€7.95


Tabuľka Veľkostí

Môže byť odlišná od miestneho veľkosť,prosím, pozrite sa do veľkosti info pre viac informácií.A tam môže byť 2-3 cm chyby spôsobené ručné meranie.

Model ukazuje,

Skutočný produkt ukázať

VEĽKOOBCHOD a POKLES LODNEJ dopravy sú obidve uvítala

O farbe Niekedy, farby sa môžu mierne líšiť v rôznych zobrazovacích zariadení Dodanie ochrany času: Keď doručenia ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, aby sme mohli pomôcť predlžovať. Vaše peniaze nepôjde do svojho účtu, pokiaľ ste potvrdili sa dostali balík. Doprava zdarma: Doprava možnosť musí byť zvolená, ak ste objednávku, a môžete nájsť prepravné údaje o vašej krajine. Kontaktujte nás pre viac poštovné otázky. Spätná väzba: Ak ste spokojný s výrobkom, ktorý si, prosím, zanechajte pozitívnu spätnú väzbu, 5 hviezd je veľmi vítaný. Nie je spokojný? Kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba, sme radi pomôžu s pozdravom, a k zlepšeniu našich služieb a tovaru " kvality v rovnakom čase. Spätnej väzby, výsledky sú veľmi významné aj pre nás.

Štítky: čierne šaty, Tričko, čierne šaty dlhé, čierny top ženy, Sukne, Čierny Top, čierny krúžok žien, čierne tričko, čierne ženy, čierne šaty krátke.


( 0 Hodnotenie )

Počet