Vrecko Vyhľadávanie Zrkadlo Bezpečnostné Kontrolné Zrkadlo Pod Vozidla, Kontrolné Zrkadlo Auto Vyhľadávania Zrkadlo

€59.34


Vrecko Vyhľadávanie Zrkadlo Bezpečnostné Kontrolné Zrkadlo Pod Vozidla, Kontrolné Zrkadlo Auto Vyhľadávania Zrkadlo

Auto mechanik teleskopická auto kontrolné zrkadlo, ideálny pre kontrolu ťažko prístupných oblastí na menšie nifications; táto súprava obsahuje teleskopická rukoväť hriadeľ pre vaše pohodlie

ideálny nástroj pre tvorcov, mechaniky, inšpektori, mechaniky a záhrad nahliadnuť do medzery v pracovné miesto nájsť vozidlá, ktoré sú netesné, zlomené alebo chýbajúce na križovatkách. Pomôcť vám pochopiť umiestnenie a proces počas prestavby, údržby a opráv;

Nosiť so sebou: zložené dĺžky, môže byť vykonané s vami, vhodne umiestnené

Poskytuje rýchle a účinné vizuálneho vyhľadávania spôsobilosti pre pracovníkov orgánov presadzovania práva a jednotlivcov so osobné bezpečnostné riziká. V závislosti profesionálne úlohou jednotky často vyžadujú podobné funkcie optimalizované pre taktické použitie.

Tento kompaktný vyhľadávanie zrkadlo vám môže pomôcť udržať si v bezpečí, alebo ho nosiť ako prevádzkovateľ jeho osobné veci. Vybavené vypuklé sklo, zrkadlo, teleskopické rameno a miniatúrnu baterku. To môže byť zložené do plochého tvaru na prepravu bunda alebo jednotné vrecku alebo v taške.

Umožňujú vizuálnu kontrolu na rýchle potvrdenie pred proaktívne opatrenia na podozrenie nebezpečných zariadení. Malý, ľahký a podobných situáciách, iné vizuálne vyhľadávanie zrkadlá môžu byť príliš veľké alebo príliš široký.

farba:čierna

Materiál:Kov + Akryl

veľkosť:175*105*30 mm

Obsah Balenia:

1 * vozidlo kontrolné zrkadlo

2 * AAA batérie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: 7plus iphon, sndway sw, 100m laserový diaľkomer, baorun čepeľ, skleného pohára zátka, chytrý telefón asus zenfone max pro, nissan versa volant, mileseey rozsah vyhľadávanie, batéria bn35, diaľkomer ďalekohľad.


( 0 Hodnotenie )

Počet