Spo2 adaptér predlžovací kábel pre GE pro1000,v300 massimo pacienta monitorovať ex LNCS senzor

€9.59


Relatívna odporúčame produkty:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ adaptér predlžovací kábel pre GE pro1000,v300 massimo pacienta monitor Poznámka: ak vyberiete spo2 senzor, pozrite si prosím pozorne nižšie bod: 1) ak je konektor naozaj kompatibilný s vaším paitent sledovať,ako 5pin alebo 6pin. 2) ak je tu iný spo2 moudle pre ten istý typ pacienta monitorovať, ako je napríklad populárny spo2 moudle ako nellcor, massimo, a tak ďalej. 3) ak máte osobitné účely, prosím, dajte mi vedieť, budeme sa snažiť ponúknuť vám profesionálne servies a inštrukcie. Shenzhen EMS ŽIVOT Technology Co., LTD, ako priekopník a svetových výskumných a dizajnér SPO2 Senzor, všetky SPO2 senzory s funkciami, schopnosť nízke uzávery index (PI detekcie, S pecial kvality kontrolný systém zabezpečiť žiadny degumming a off-jar vady počas dlhej dobe Nás ing . Medzitým, viac zladené SPO2 Senzor výrobky môžu byť vyvinuté na základe pracovného prostredia a fungovania požiadavky zariadeniami, ktoré zlepšia váš zariadení " viac vyznať - siona l , viac rozlišovaní . Najviac vlastnosti EMS ŽIVOTA pripisujú koncepcií so zameraním na odborné, jednoduché , Jednoduché a účinné produkty , ktoré nás robia viac vynikajúce v zdravotníckych podaná. Funkcia:

1. TPU polymér drôt, koža, vysoká teplotná tolerancia, odolné proti korózii, vhodný pre vysoké teploty a alkoholu na dezinfekciu.

2 . Pevne zhutnenie vonkajšieho zliatiny štít zabrániť fyziologických signálov Z znepokojujúce.

3 . Súlad s: ISO EN9919-2005,ISO10993-1,5,10:2003E Viac výber pre rôzne pacienta a rôzne časti tela:

1.Dospelých AWT prípade prst klip

2.Dospelých NK prípade prst klip

3.Dospelých PÁN prípade prst klip

4.Dospelých silikónové mäkké mäkké prsta

5.Pediatric silikónové mäkké prsta

6.Neonate silikónové mäkké prsta

7.Neonate silikónové zábal

8.Pediatric prst klip

9.Dospelých ucho klip

10.Detské ucho klip

11.Y-typ snímača

12.Jednorazové SPO2 senzor pre dospelých,pediatria,neonate.

Štítky: ponuky mestských kazu, intercom v6, massimo dutti taliansko, goldway, monitorovanie pacientov, eb18 ústne b, uz2085, vibrat, batman spp, capnograph.


( 1 Hodnotenie )

Počet