Sifisrri 10pcs/Veľa Veľkoobchod Nehrdzavejúcej Ocele Korálkové Reťaze Vody Vlna Reťazca Náhrdelník Pre Ženy DIY Šperky Zistenia Príslušenstvo

€3.40


O Produkte:

1. sme profesionálne vo výrobe nehrdzavejúcej ocele, šperky,farby, udržať.

2. sme dodáva do 3 dní od vašich informácií o platbe potvrdené www.tantra-egypt.sk.

(okrem personalizované produkty, dovolenky,víkendy a iné výnimočný prípad.).

A mohli by sme ponúknuť informácie, ktoré nechcete a pomoc pri colné odbavenie.Ale nemôžeme niesť taríf.Prosím vedieť. O Dropshipping:

môžeme urobiť drop shipping objednávky,a zariadi drop shipping vopred objednať.(bez akejkoľvek propagácie informácie,faktúru ,cena a pod.)Ak vaša objednávka suma je nad $130,mohli by sme ponúknuť zadarmo express.(okrem vzdialené miesto). O Spätnej Väzby:

1. Po obdržaní uspokojivé produkt, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu a kupujúci show, Sme vám ďakujem a žehnám vás, a budete mať šancu získať šťastie, prekvapenie.

2. Avšak, ak produkt nie je uspokojivá alebo je poškodený, prosím, neponáhľajte sa opustiť zlé spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás v čase.Sme vám uspokojivé riešenie.

Sifisrri 10pcs/veľa Veľkoobchod Nehrdzavejúcej Ocele Korálkové Reťaze Vody Vlna Reťazca Náhrdelník Pre Ženy DIY Šperky Zistenia Príslušenstvo

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Príležitosti: Party, Narodeniny, Svadby, Zasnúbenie, Manželstvo, Návrh, Rodinné Stretnutia, Výročia,

Vianoce, Deň matiek, Baby Sprcha, Valentína, Svadobné Sprcha, Dovolenka, Každodenné Nosenie, Suvenírov

Darček pre: Priatelia/Pary/Milovníkov/Manželka/Mama/Priateľka/Dcéra/Sestra/Nevesta/Bridesmaid/BFF

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky.

Je nám potešením poskytnúť vám! (*^__^*)

Štítky: vlasy vody, filigránske kovov, vlasy vlna, remeselníkov a kutilov, náhrdelník korálky plátok, remeslo, konektor filigránske, príslušenstvo plavidlá, burgundská červená väzba, 1 zväzok vody vlna.


( 0 Hodnotenie )

Počet