PuRui Vrstvený Reťazca Náhrdelník Punk Hip Hop Módne Šperky Vyhlásenie Zlatej Farby Dlhé Choker Golier Náhrdelník pre Ženy

€3.77


PuRui 2 ks Multi Layer Reťazca Náhrdelník Punk Hip Hop Módne Šperky Vyhlásenie Striebro Zlato Dlho Choker Golier Náhrdelník pre Ženy Materiál: Meď+ železo Veľkosť: Ako obrázok ukazuje Typ: Punkovej/ Rockovej/ Hip hop šperky Balík obsahuje: 1X Viacvrstvových reťazca náhrdelník nastaviť

Doprava

1、tovar vám bude odoslaný do 2 pracovných dní po obdržaní úplného zaplatenia. 2、dodacia adresa musí byť potvrdené. 3、Položka tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Toto je mimo našej kontroly. Ak ste nedostali vašu položky, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať a môže vám pomôcť vyriešiť problém. Ďakujeme za pochopenie.

Kontaktujte nás

1、Ak si našiel akékoľvek otázky, neváhajte a kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť odpovedať na vašu otázku do 24 hodín. 2、Ak ste spokojní s našimi výrobkami, láskavo nechajte pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás. 3、Prosím pochopiť, že sme uzavreté počas víkendy alebo sviatky, tak by tam byť málo odkladu počas víkendy alebo sviatky, budeme sa snažiť odpovedať na všetky správy v nasledujúci pracovný deň.

Návrat politiky

Budeme od vás vyžadovať odoslanie skutočné fotografie tovar prijatý, spolu s jeho obalu (zobrazené na štítku umiestnenom na obale). Prosím, dajte nám vedieť dôvod. Toto je náš SOP, pre nás byť určité a pre záznam účely. Budeme mať záujem ich riešiť, a to spôsobom, že kupujúci dáva prednosť.

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi tovaru, láskavo trvať niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu s plnou hviezd pre nás. 2. Ak nie ste spokojný, dajte nám prosím vedieť pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť vyriešiť problém.

Štítky: top satin reťaze, kríž necklac, hip hop mužov šperky prívesok, reťaze edgy, hip hop necklac, necklac, muži necklac, hip hop šperky rotateable prívesok, mickey náušnice, retiazky, hip hop šperky 7 prívesok.


( 1 Hodnotenie )

Počet