D ' Addario Pro-Arte Opravené Nylon Drumbľa Reťazce, Havajská Koncert/Soprán EJ53S EJ53C

€4.71


D ' Addario EJ53S sady sú určené pre použitie s soprán ukulele. Každý reťazec v rámci táto sada je vyrobená z našich najteplejších znejúce čierny nylon. Tento súbor je optimalizovaný pre použitie so štandardnými GCEA ladenie.

Pôvodný drumbľa ponúka od D ' Addario, každý čierny nylon reťazec je starostlivo centrum-menej zem ultra-hladké, ultra-presné konečný priemer pre vynikajúci pocit a jedinečné intonáciu s teplé, dlhodobý akustický tón. Optimalizované pre Soprán Ukulele naladený na štandardné GCEA ladenie Black presnosť opravené nylon zabezpečiť, aby guľatosti a rozmer kontrolu každý reťazec je neprekonateľná Prednostné pre svoje teplé a dlhotrvajúci tón Soprán Drumbľa, Opravené, Čierny Nylon, Non-Lopta Konci Reťazca Meradiel: Čierny Nylon .028, .033, .040, .029

D ' Addario EJ53C sady sú určené pre použitie s Havajské Koncertné ukulele. Každý reťazec v rámci táto sada je vyrobená z našich najteplejších znejúce čierny nylon. Tento súbor je optimalizovaný pre použitie so štandardnými GCEA ladenie.

Pôvodný drumbľa ponúka od D ' Addario, každý čierny nylon reťazec je starostlivo centrum-menej zem ultra-hladké, ultra-presné konečný priemer pre vynikajúci pocit a jedinečné intonáciu s teplé, dlhodobý akustický tón. Optimalizované pre Koncertné Ukulele naladený na štandardné GCEA ladenie Black presnosť opravené nylon zabezpečiť, aby guľatosti a rozmer kontrolu každý reťazec je neprekonateľná Prednostné pre svoje teplé a dlhotrvajúci tón Koncert Drumbľa, Opravené, Čierny Nylon, Non-Lopta Konci Reťazca Meradiel: Čierny Nylon .026, .032, .036, .028

Štítky: gu10 mieste, daddario, uhorky mužov, addario ploché, d addario potiahnuté, 440hz, ohanat drumbľa soprán, elektrická gitara zásuvky, navinuté lano, daddario gitara reťazec.


( 0 Hodnotenie )

Počet