VEVOR NOVÝ 5 v 1 MIG / MAG / TIG /MMA Invertor Zvárač 200Amp Combo Zvárací Stroj s dopravou zadarmo

€235.31


Viac Farieb K Dispozícii

Špecifikácie

Účinnosť: 85% Zvárač Typ: MIG/MMA/TIG Napätie: 1 fáz 220v±10% Výstupný Prúd: 20-200 A Stupeň ochrany: IP21S Menovitý pracovný Cyklus: 200A@60% Wire Speed: 2.2-12 m/min

Obsah Balenia

1 x MIG-200 Invertorový Zvárací Stroj 1 x Zvárač MIG Horák 1x WP-17 TIG Horák 1 x 2 M Káble S Elektródy, Držiak 1 x 2 M Káble S Zemi Svorka 1 x Zvárač Masku A Štetec, 1 x Manuálu

IGBT Invertor Technológia

IGBT v invertor technológia sa vyznačuje aktuálny kontroly, vysoko kvalitný,stabilný výkon, Malé-veľké, svetlo-odvážia,ľahko ovládateľný,ekonomický,praktické. V IGBT zvárač je tiež vybavený nadprúdu, prepätiu, prehriatiu, atď.

Flux Trubičkových Drôtov

MIG-200 prijíma lux trubičkových drôtov adaptéry, ktoré možno ľahko dosiahnuť airless zváranie. Trubičkových drôtov, samostatne vydania metal-inertný plyn počas zvárania, zabrániť oxidácii na zvárané časti. Medzitým odolnosť a stabilita sú tiež svoje výhody

Multi-Funkčný Panel

Jednoduché prepínanie na spínanie zváranie režime rýchlo. Tiež vybavené výrazný LCD monitor, ktorý ukazuje napätie a zosilňovačov pre vašu kontrolu. Má nastaviteľné drôt krmivo rýchlosť tlačidlo, môžete nastaviť tak, aby vyhovovali vašej žiadosti a zvárať s hrúbkach.

Vnútorné Podávač Drôtu

Pomocou vysoko kvalitných Integrovaný podávač drôtu na zabezpečenie bezproblémového drôt krmivo,nastaviteľné zváracieho napätia a prúdu. Full-size MIG platformu, 60% pracovný cyklus zabezpečuje dlhý čas zvárania, ísť s hladké priemernú rýchlosť a silný veľkú motora.

Účinný Chladiaci Ventilátor

Pokročilý systém chladenia ponúknuť vstavané viac-tepelná ochrana, cez-napätie, ochrana, under voltage protection. Zabezpečiť plasma cutter mať stabilné a trvanlivé, vysoký výkon a bezpečnosť v prevádzke je zabezpečená.

Široko Používané

Je ideálny pre zváranie bežných tenké oceľ a železo, ideálny pre domáce HOBBY a všeobecné opravy práce. Mini veľkosť, ale aj praktické, bude získaní odbornej dokončiť v zváranie. Ponúka jednoduché prenášanie, rukoväť, nízka hmotnosť, kompaktný dizajn, ľahko pre preklad a skladovanie.

Štítky: tig zváranie machin, weld, arc studenej zvárací stroj, bodové zváranie, ac zvárač tig, MIG MAG, cnc zvárač, 110 zvárač, sústruh vevor, mma krátke.


( 2 Hodnotenie )

Počet