Taktické Maska + Odnímateľný Okuliare s Micro Ventilátor Airsoft Paintball Polovicu Tváre Ochranné Masky pre Lov, Streľbu, Cs Hra

€18.79


Taktické Maska + Odnímateľný Okuliare s Micro Ventilátor Airsoft Paintball Polovicu Tváre Ochranné Masky pre Lov, Streľbu, Cs Hra

Popis:

Názov: Taktické anti-fog maska, Farba: čierna/tan/multicam/black multicam Váha:cca 0.28 kg Konfigurácia: ochranné masky, okuliare, okuliare látky, náhradné šošovky, elastické kapely odolnosť voči Nárazu: pri teplote -10 stupňov Celzia do 42 stupňov Celzia, na kritický vplyv rýchlosti na produkt prelomiť objektív podľa vplyv je 310

Funkcie: 1.Vstavaný anti-fog ventilátor do platnosti vlhký vzduch z hornej. ( ventilátor má dve nastavenie rýchlosti, funkcia. ) 2.Napájaný 2 ks AAA batérií, musí on/off tlačidlo, ak chcete byť riadený v závislosti na vašej voľbe. 3.Odnímateľný dizajn. Taktické masky a okuliare môžu byť oddelené. 4.Interchangable šošovky. ( Transparentné objektív používa sa pre vnútorné a zamračený deň, a tónované objektív používa sa pod páliacim slnkom.)

NÁŠ SĽUB!!! 1.Sme sľubuje dostanete poradie po dokončení platby. 2.Raz balík potvrdil stratil, no znovu vás, alebo vrátenie peňazí, prosím, neboj. Ak máte nesprávnu položku, vezmite prosím na fotografiu pre paketové a položku, ktorú dostal, potom sa obráťte priamo na nás . Dáme vám o dobré riešenie.

1.Akceptujeme ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Peniaze; Bankový Prevod, Western Union.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

1. Ponúkame rôzne zásielky služby pre rôzne žiadosti nasledovne: Čína príspevok air mail, Alirepress Doprava, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / MÝTA,

2. Sledovanie informácie normálne aktualizácie okolo 3-5 dní, môžete sledovať váš balík na https://www.17track.net/en

V prípade akýchkoľvek problémov, kontaktujte nás.

3. Nie je Zodpovedný za Colné Odbavenie . Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

1. Plnú náhradu, ak kupujúci sa nemusíte dostal balíček do 60 dní. (Brazília kupujúci 90 dní)

2.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

3. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

100% spokojnosť zákazníka je naším cieľom !

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 star chválu bude veľmi ocenil.

2.Ak nie, úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, pracovné problémy sa pozitívne. Ďakujeme.

3.To je možné vyriešiť váš problém, keby sme nemali vedieť o probléme! Veľká vďaka!

Štítky: airsoft m4 zásob, airgun pcp, g m4 airsoft, pre lov, lov, airsoft loptu tracer, maska paintbal, aeg mosfet, airsoft zbraň, picatinni železničnej.


( 0 Hodnotenie )

Počet