Dizajn Nový 3D Tlač DIY Unisex Ponožky Ženy Zákazník dávnym Zásoby Bavlny Priedušná žena Ponožky letné Ponožky

€4.71


Vezmite prosím na vedomie naše prepravné plánu. Kvôli príchodu Čínskeho Nového Roka, továreň bude na dovolenke a nie je schopný produkovať na odoslanie. Objednávky teraz až do 17. februára budú odoslané prostredníctvom februára 18. do 20. februára. Dovtedy si môžete objednať normálne a my vám návrhu po prijatí vášho obrázky a čakať na zásielku. Ak vám vadiť, dodacia lehota, prosím, nie objednávku uľahčiť navzájom, ďakujeme vám za pochopenie a podporu.

V súčasnosti prijímame len objednávky so všetkými ponožky vytlačené na povrchu (ak je pozadie obrázka môžete vybrať, je biela, neakceptujeme objednávky), prosím, kontaktujte nás pred podaním objednávky (biele pozadie ponožky sú ľahké sa dostať špinavé počas tlače, takže sme nemali akceptovať tieto Objednávky)

Prispôsobený procesu

Päť Krokov Na Vlastné Svoj vlastný dizajn: Päť Krokov Na Vlastné Svoj vlastný dizajn: 1. Zvoľte množstvo, ktoré potrebujete, následne objednávku zaplatiť. 2. Kontaktujte nás cez čet a poslať nám fotografiu. Poznámka: foto = ponožky. 3.Urobíme vzorky, Potom vám ho pošleme, je potrebné skontrolovať. 4. Ak ste si istí. Vám vyrobíme podľa vašich požiadaviek. 5. Garantujeme doručenie do 5 dní. Upozornenie: Vlastné výrobky nie sú akceptovať vrátenie a sporov. Nebudeme produkovať vlastné položku, kým sa platby boli hotové. Prosím, pozrite sa pozorne 1 - Sme poskytujú vysokú kvalitu produktu. 2 - Budete priamo kúpiť z číny factory. 3 - Môžeme ponúknuť Poklesu Prepravy a / Alebo prepravu metódy, ktorú zadáte. 4 - Ak by ste chceli kúpiť veľké množstvo,prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu! 5 - Prosím, nech nás má čas sa s tebou hovoriť, neotvárajte spor prvý.

Štítky: muž ponožka, 3dprinter auta, trek ponožky ženy, klinec prenos, powace, zimné ponožky, papuče ženy, šaty letné, muži servítky ponožky, 70 tlačiareň, hot sexy ženy foto.


( 3 Hodnotenie )

Počet