Nový Anti-slip Hlavu VR Popruh Pad Pre Oculus Quest 2 Priedušná Anti-pot Pad Mäkký Vankúš hlavový most Oculus Quest 2 Príslušenstvo

€3.08


Nový Anti-slip Hlavu VR Popruh Pad Pre Oculus Quest 2 Priedušná Anti-pot Pad Mäkký Vankúš hlavový most Oculus Quest 2 Príslušenstvo

Odrážky: 1、Špeciálny Dizajn: Tento pre Oculus Quest 2 hlavový most pena podložka je navrhnutá s mechanickým výskumu na zníženie hmotnosti a rozšíriť oblasť pod stresom. Zostatok na Oculus okuliare za hlavu pre väčší komfort a nebudete cítiť hrozivú aj po použiť pre Oculus Quest VR na dlhú dobu.

2、Hlavu Pásu: Materiál: tkaniny. Pre Oculus Quest 2 VR helmy, vedúci tlak-odľahčenie popruh/elastická zmierniť tlak pásu.

3、Tvár/Oči Pokrytie:Tento VR kryt je navrhnutý špeciálne pre Oculus Quest 2 VR headset, je vyrobená z vysoko kvalitného silikónového materiálu. Silikón je jemné na pokožku a je ľahko utrite medzi používaním antibakteriálne utrite.

4、Premium Materiál: Vyrobené so 100% zbrusu nových prémiových materiálov: PU a tkaniny, pružný a priedušné, mäkké a pohodlné. Jednoduchá inštalácia a odstránenie, môže byť vyčistené a použiť opakovane. Extrémne ľahký, bez záťaže.

5、Posilnené Anti-slip: dizajn nie len zvyšuje stabilitu a pohodlie, ale nemusíte sa obávať, na Oculus okuliare spadli, používa na zníženie tlaku prilby, poskytuje lepšie VR skúsenosti.

Funkcie:

Pad prichádza v o 0.59 palcový hrúbka,pripojte jeden kus pena podložky originál popruh hlavu a vychutnajte si pohodlné polstrovanie na zadnej strane hlavy.

Špecifikácie:

Farba: čierna, modrá, šedá, červená

Balenie Zoznam:

1 x Hlavu Peny Ochrany Pad

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: quest 2 popruh, pimax vr, oculus quest 2 popruh, prípade oculus hľadanie, oculus quest popruh, vive, oculus quest 2 popruh na zápästie, quest 2, oculus quest protector, htc vr.


( 2 Hodnotenie )

Počet