Penis Krúžok Vibrátor Oneskorenie Ejakulácie Krúžok na Penis Dvojitá Penetrácia G-Spot Vibrátor Sexuálne Hračky pre Mužov Sex Trusk Sex Shop.

€15.94


24008042551169850 najpredávanejších USA $ 25.46 /kus USA $ 28.98 /kus USA $ 19.89 /kus USA $ 19.49 /kus USA $ 23.40 /kus USA $ 29.78 /kus USA $ 25.37 /kus USA $ verzie 6.84 /kus

12 frekvencie vibrácií režimy môžu byť upravené.

Muž zámky penis a zároveň stimuluje ženského klitorisu.

Vyrobené zo silikónového, trezor, hladké, bez chuti a priateľské k pokožke.

Oneskorená ejakulácia, účinne zvyšuje sexuálny život.

Je vodotesný a bezdrôtové diaľkové ovládanie, jednoduché použitie a jednoduché prenášanie.

popis:

Materiál: Silikón

Vodotesný: 100% nepremokavé

Napájanie: USB nabíjanie

To trvalo 1 hodinu a bola zaúčtovaná na 2 hodiny.

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 5 m

Pracovná hlučnosť:

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné. (Prosím, neváhajte dať zlé preskúmanie alebo neutrálne komentár, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis v čase, veríme, že exchange vám umožní dosiahnuť lepšie výsledky. Vďaka)

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodný pre organizmus.

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: moje sexuálne hračky, oneskorenie krúžok, sex hračky, hôrny kohút klietky, g mieste, erotické penis krúžok, peni krúžok, vibtating penis krúžok, modlitba krúžok, vecum penis s vibrátorom.


( 1 Hodnotenie )

Počet