Dobíjacia Bezdrôtová Klávesnica a Myš Combo RGB Rainbow Podsvietená Herná Mechanické Pocit Klávesnica s 7 tlačidlo Myši pre PC a MAC

€54.57


104 Klávesov Rechanical Bezdrôtový Herný Mechanické Pocit, Klávesnice a Myši Nastaviť 16 Režimov RGB Podsvietenie pre Domáce Kancelárie XM-620-RGB Funkcie: 1. S l ow-energetických a energeticky úsporné technológie , i f neexistuje prevádzky klávesnice do 5 minút, podsvietenie displeja sa automaticky vypne.

2. Plug and play smart prijímač a zdieľať jeden prijímač. Odpojte prijímač od spodnej časti myši, potom vložiť do USB portu počítača a otočte prepínač do polohy ZAPNUTÉ.

3. Multi-function oslniť svetlo podpora klávesnice s nastaviteľné dych lampa . A vďaka zabudovanému v rôznych pohode svetelné režimy, môžete voľne prepínať svoje obľúbené svetelný efekt.

4. Dve farebné vstrekovanie tlačidlo spp a štýl hry pozastavenie kľúčových spp : dopt ing dva-farba vstrekovanie tlačidlo spp, je znížiť s opotrebovanie spôsobené dlhodobé použitie kláves caps . A s aplikáciou ergonomické zefektívniť vysoké a nízke kľúčové postavenie rozloženie klávesnice, nechá vám veľmi pohodlné ručné pocit pri používaní je.

5. Nepremokavé hra klávesnica: S nepremokavé funkciu, klávesnica sa ľahko čistí.

6. 26 tlačidlo hru so žiadny vplyv : Keď hráte hru , môžete stlačiť 26 tlačidlo s v rovnakom čase bez vplyvu. C overing najviac hry tlačidlá, môžete rýchlo vyvolať hra zručností prostredníctvom kombinácie klávesov.

7. Štyri úrovne nastavenie citlivosti: 800/1200/1600-2400 ; So štyrmi úrovňami zadarmo nastavenie, je pre vás ľahké ovládanie rôznych herných scén. Špecifikácia:

Klávesnica Špecifikácie:

Klávesy: 104 kláves

Vstavaná batéria kapacita: 4000mAh

Svetelné Efekty: Nastaviteľné 16 druhov RGB podsvietenie klávesov FN+↑/↓: Zvýšiť/Znížiť jas podsvietenia; FN+←/→: zrýchlenie/spomalenie podsvietenie rýchlosť; FN+1/2/3/4/5: Switch 16 druhov RGB podsvietenie(+1=gradient streamer režim,+2=pulzujúca streamer režime+3=7+zmiešané farby dýchanie režim,+4=7 farieb+miešanie gradient režim,+5=monochromatické svetlo+miešanie konštantný jas 8 switching )

Multimediálne Gombík:

Stlačením VR gombík, tlačidlo prepnúť viaceré režimy podsvietenia klávesnice.Po stlačení kombinácie klávesov FN+VR gombík, tlačidlo,VR gombík funkcie vstupuje do multimediálnej režimu prehrávania.Otočením VR gombík doľava a doprava môžete nastaviť hlasitosť,stlačte VR gombík, tlačidlo môže stlmiť,andpressing to opäť bude pokračovať v prehrávaní.

Keď je klávesnica v dýchanie podsvietenie režim-sústruženie VR gombíka vľavo a vpravo môžete ovládať rýchlosť dýchania.Obracajú sa naľavo spomalí svetlo dýchania rýchlosť, a obracia sa to hneď bude rýchlosť svetla dýchanie rýchlosť.

Myš Špecifikácie:

Nastaviteľné 4 DPI: 800-1200-1600-2400

Vstavaný Kapacita Batérie: 800mAh

Svetelné Efekty: 7 monochromatické farby automatické prepínanie dýchanie režime, nie nastaviteľné

Tlačidlo: 6 Tlačidiel

1 x Gombík RGB Podsvietenie Klávesnice 1 x Nabíjací Kábel 1xGaming Myši 1xUser Príručka

Štítky: kombinovaný cpu, kombinovaný herné pc, klávesnica bezdrôtová, podpora pc hier, ajazz k870t, a klávesnica myš, bezdrôtové hráč myši rgb, cosplay kana, teclados mecanicos, ipad bezdrôtová klávesnica.


( 1 Hodnotenie )

Počet