Viacúčelový Mobilný Žeriav S Elektrický Naviják 12v alebo 24v nosnosťou Do 0,5 Tony 3000LBS Naviják Motorových Poslať Zaťaženie Háčik

€484.63


POZNÁMKA: Stroj je ťažké, ak máte záujem tento produkt, povedzte nám, prosím, vašu adresu, kontrolujeme najlepšie zásielky pre vás

s elektrický naviják 12v/ 24v dĺžka ramena 1.1 m 1.35 m 1.6 m kapacita 500kg 250kg 100 kg max výška 2,2 m 2,4 m 2,6 m

Všetky poplatky, ktoré sú kupujúcemu povinnosť, predávajúci nie. Import parcela bude možno potrebné zaplatiť dovozné za poplatok, to je zdravý rozum, Prosím všimnúť.

Máme bohaté skúsenosti na vlastné poplatok, Prosím, povedzte nám, čo je najlepšia cena na vyhlásenie hodnoty na faktúru, tak, že by ste mohli vyhnúť platiť vysoké dane, ak potrebujete napísať skutočnú hodnotu, prosím zanechať správu k nám.

Zákazník Musí spolupracovať s miestnymi pre colné odbavenie pozitívne, ak U nemôže získať balík z dôvodu politiky vo vašej krajine , nebudeme znášať stratu, Vďaka za spoluprácu.

Pokiaľ vieme, Argentína, Brazília, v Saudskej Arábii majú prísne import politiky, Takže ak váš balík je poštovné na tie krajiny, musíte skončiť oboznámení s politikou a povedzte nám, čo by sme mali robiť, ak ste z Brazílie, alebo váš balíček bude odoslaný na Brail, uveďte, prosím, CPF Číslo( Daňové číslo) príjemca.

Štítky: auto naviják, elektrický žeriav, lano navijaku, elektrický naviják 12v 4500, elektrické reťazové naviják, tachometer truck, navijáky naviják 12v, 12v navijak atv, brp outlander, žeriav výťah.


( 0 Hodnotenie )

Počet