.50 Cal Munície Môžete 24 Pistol Magazine Držiteľ Pena - Vložka pre Oceľ 50 Munície Kalibru Okno (M2A1) - Nahradí Zbraň Klip Puzdro

€13.22


Tento kit NIE je prísť s oceľovou muníciu môžu len penové výplne. O tejto položky Pena Auta Len - Určené Pre Štandardné .50 Cal Ocele Munície Môže Ocele NIE sú Zahrnuté Tri Kusy Peny: Top Kus, Základný Kus, a Hlavné Vložka s 24 Cut Out Hodí 24 Pištole Časopisov Vysoko Kvalitné a Odolné Penou - neobsahuje Ocele Môžu Dĺžka a Šírka a hĺbka Rozmery Peny sú 28*14*11 cm

Popis produktu máte extra oceľ .50 cal Munície Môže ležať? Prečo nie previesť do pekný 24 pistol magazine operátora? S Premium Taktické Dodanie .50 cal ocele strelivo box 24 časopisu pištole pena vložiť, môžete nahrať do 24 pištole mags vo veľmi bezpečný, spoľahlivý a šikovný hľadáme dopravcu. Hodí sa na všetky štandardné .50 cal M2A1 Ocele Strelivo Box Dĺžka a Šírka a hĺbka Rozmery Peny sú 28*14*11 cm súprava prichádza s tri kusy peny: jeden kus, ktorý vám bude lepiť na začiatok, ďalší kus pre základné a hlavné kus s 24 výrezy že snímky priamo do plechovky.

Ručné meranie, chyba 2-3 mm je v normálnom rozmedzí.

Spätnú väzbu, Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu"a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás, keď dostanete vaše položky a my vám urobiť to isté pre teba.Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu. Vďaka vopred! Upozornenie: Prosím, napísať svoju adresu len v angličtine. FAQ: Keď sa loď sa na môj pozemok? Po prijatý platby, budeme loď sa v priebehu 2-4 pracovných dní. Ako môžete sledovať môj pozemok? Pomocou sledovania číslo na webových stránkach: www.17track.net/en (Kopírovať, ak chcete otvoriť), Čo môžem urobiť, ak sa ochrany čas uteká? Ak vaša ochrana je čas beží von, prosím kontaktujte nás a my sa ju predĺžiť. Je to veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail. dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: saab tech 2, zbraň orbeez, laser max, munície, skutočnú pištoľ, môžete klip, gun metal pištole, munície box, podložky ocele box, držiak pištole.


( 3 Hodnotenie )

Počet