Super Mäkké Pet Posteľ Chovateľskej stanice Psov Kolo Kat Zime Teplé Spací Vak Dlho Plyšové Šteniatko Vankúš Mat Prenosné Mačka Dodávky 46/50/60cm

€28.33


Dostať svoje kožušiny deti Super Mäkká Posteľ dnes a nechať ich znovu objaviť dobrý nočný spánok! To bol navrhnutý tak, aby pomohol s úzkosťou .

Tabuľka Veľkostí :

Pri výbere vášho domáceho maznáčika, a to posteľ, by sme vám odporučiť 40 cm posteľ je vhodná pre mačky alebo malých plemien psov až 3 kg. Do 50 cm posteľ je vhodná pre mačky alebo malých plemien psov až 5 kg.V 60 cm posteľ je vhodná pre mačky alebo malých psov plemien až do 9 kg. Na 70 cm posteľ je vhodný pre psie plemená až do 18 kg. V 80 cm, posteľ je vhodná pre plemien psov do 25 kg & 100 cm je ideálny pre plemená až 40 kg.

Zmierňuje úzkosť - Naše pohodlné lôžko môže pomôcť uvoľniť a zeme vaše kožušiny deti. Naše posteľ je inšpirácia od veku, starý pojem, ktorý je praktizovaný terapeuti pomáhajú zmierniť úzkosť. Zdvihol rim vytvára pocit bezpečnosti, aktivácia nervového systému v pozitívnym spôsobom, ktorý umožňuje, aby sa vaše kožušiny deti, aby sa upokojila rýchlejšie, relax viac ľahko a zdravo spať viac.

Extra komfort - Ideálne pre domáce zvieratá, ktorí milujú zatočí! Útulný, flexibilné a skončil s faux shag kožušiny, naše dlhodobé plyšové super mäkké pelechu je pripomínajúce matky kožušinový kabát! Super-mäkké vyplnenie ponúka kĺbovej a svalovej bolesti, zvieratá budú mať plný, pokojný spánok.

Stroj Umývateľný - Pre väčšie pohodlie, každá posteľ je bezpečná v práčka a sušička (práčke, jemný cyklus. Taktiež suché, nízkou tepelnou), minimalizácia pet pachy a prebytok vlasy.

Špecifikácie:

Materiál: Dlhé Plyšové (4cm).

Farba: Biela, Svetlo šedá, Tmavo šedá, Hnedá, Ružová,Káva, Červené. Balík obsahuje: 1 x Dlhý Plyšové Super Mäkké pelechu. Poznámky: Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: posteľ psa, mlinete dlho mačka, klasické psa plyšové, handričkou psa, ted pet miest, mačka pre mat, mačka vankúš, psa, chovateľská stanica malé, posteľ byv mačka, posteľ psa pre veľké psy.


( 0 Hodnotenie )

Počet