Prenosné Skladacie Pet stan Psa Dom Klietky Pes, Mačka Stan Playpen Šteňa Chovateľskej stanice Jednoduché ovládanie Octagon Plot White & coffee#A

€13.22


Udržať vaše domáce bezpečné aj v interiéri a exteriéri. Nastavuje v sekundách a nevyžaduje žiadne zhromaždenie; záhyby späť ploché, keď nie v použitie pre jednoduché prenášanie a uloženie.

Veľmi ľahký ešte extra silné uľahčuje cestovanie a mobilita veľmi jednoduché. rozvíjajúce veľkosť: 74*74*43 cm

Dva-dvere Jedinečný Dizajn: Zips off hornej časti pre jednoduchý prístup, má tiež na zips predné dvere, takže váš maznáčik môže chodiť dnu a von.

Umývateľný a Odolný Materiál: Oxford látky a ľahko umývateľné, a vy sa nemusíte starať o niečo nečistoty pripojené. Spracúvame naše domáce zvieratá, rovnako ako ľudia, pretože sme forme emocionálne spojenie s nimi, a to je najlepšou Voľbou Výrobky, darčeky pre domáceho maznáčika. Tento prenosný playpen je to jednoduché, aby sa váš maznáčik s vami, nech ste kdekoľvek.

8-stranných ôk panelu dizajn pre maximálne pohodlie a vetranie.

Špeciálne vymeniteľné oka bodík lepšie tieni a bezpečnosti.

2 dvakrát zipsovateľné dvere a textílie-magic pásky udržať otvorené dvere pre vašich miláčikov jednoduchý prístup.

Materiál: oxford handričkou

Farba: Biela & coffee

Balenie obsahuje

1 x Prenosné Pes, Mačka Playpen

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: pes playpen, pet playpen, posteľ psa, pes dom, jednoduché mačky, klietky, plnené pet shop, cievkou elektrický plot, oka šteňa playpen, lui káva, mačka stan.


( 1 Hodnotenie )

Počet