2X E-typ BB Systému Mountain Bike Reťazca Sprievodca bashguard MTB reťaz drop catcher chránič ISCG03 ISCG05 s BB adaptér

€18.26


Fouriers 2X E-typ BB systému Koleso Reťaz Sprievodca 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Ideálny pre 2X systému Vysokej pevnosti materiálu, opotrebovaním a odolnosťou voči deformáciám Spec: ISCG / ISCG-05 BB adaptér v cene( e typ BB mount) Materiál: AL6061 T6 kúrenie liečba Rozsah: 32-40T (ISCG05) ,32-44T(ISCG) Proces: CNC obrábané Hmotnosť: cca 95 g Podporu e-typ BB osi

Package:

Požičovňa reťazca stráže* 1 ks

BB mount adaptér * 1 ks

M6 skrutky * 3ks

Skrutka thim * 9pcs

1. Uveďte prosím správne adresa,psč, príjemca\\\ \ 's name, telefón,je veľmi dôležité.

2.Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 pracovných dní po platbe je jasné.

Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím.

Ak ste dostali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás prosím do 5 dní na výmenu alebo vrátenie.

vrátený položka musí byť v pôvodnom stave a všetky originálne balenie,manuály a príslušenstvo. my sa budeme snažiť opraviť problémy!

1. Naše obrázky sú Streľba v Naturáliách.

2. Všetok tovar je Úplne nový, Nepoužívaný.

3. ak tam mať akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte sa so mnou on-line alebo e-mailom.

4. Láskavo Upozornenie:ak ste prišli z Brazílie, alebo Taliansku,to si odkladu oveľa viac času na colné a niekedy si môže platiť daň.

5. Prosím potvrďte transakcie naraz po prijatí balíka.

Snažíme sa, aby každá transakcia pozitívne skúsenosti a bude robiť všetko pre to, aby správne žiadny problém. Oceniť vaše cenné pripomienky, alebo návrhy.Vašu kladnú odpoveď s 5 Hviezdičiek je duša a silu pre nás, pretože to, čo sme pracovať pre je vaša spokojnosť a povolenie dokonca aj potlesk

Štítky: chránič reťaze, rám cube, triumf thruxton r, reťaz guid, uoutil cyklistické reťazca, eunorau auta, krátke mtb reťazca, bb krém, požičovňa chránič reťaze, iscg05.


( 1 Hodnotenie )

Počet