Nové Bionicon c-sprievodca eco reťazca príručka MTB bike koleso reťaz sprievodca Koleso Reťaz Drop Catcher 3D Pohybu Cyklistické Reťazca Protecter

€20.64


Nové Bionicon c-sprievodca eco reťazca príručka MTB bike koleso reťaz sprievodca Koleso Reťaz Drop Catcher 3D Pohybu Cyklistické Reťazca Protecter c.sprievodca eco je 3. generácia inovačných a zadanie-víťazný reťazca sprievodca pre jedno, dvoj a trojlôžkové krúžok drivetrains. C.sprievodca eco je výrazne kvalitnejší a zjednodušený dizajn, tak dobre, že máme ukončené C. sprievodca V. 02. Zaslúžite majú najlepšie výsledky a najťažšie c.príručka. Nové technológie výroby nám umožňuje vytvoriť jeden-dielna konštrukcia skladá ak rôznych materiálov. Flexibilné TPE elastomér strednej časti nie len drží reťaz glide skúmavky, a to aj stľmí vibrácie.

- Super jednoduchá jednu minútu inštalácia

- 3D pohybu - smola, roll a twist, ktorý nasleduje reťaz

- Gumové pivot má tlmiaci účinok na tichšia jazda

- je mechanicky menej citlivé na blato a nečistoty (blato-dôkaz)

- Menej presuňte odpor, ako kladka typ vodítka

- Šialene svetlo len 14 gramov.

- Hodí akýkoľvek bicykel s tradične umiestnené chainstay (nie je kompatibilný so zvýšenou vzory)

NEMUSÍTE SPOJKA TYP PREHADZOVAČKOU!!!!

C.sprievodca eco je viac efektívne a prakticky eliminuje klesol reťaze, reťaz facku a hrkálky, upokojil svoj bicykel a chrániť vaše chainstay, ktoré je zvlášť veľký problém, ak máte carbon bike. Ak už máte spojka typ menič c.sprievodca eco vám dodá extra povzbudenie, že reťaz sa zostať na mieste a dať si najúčinnejší reťazca uchovávania údajov môžete mať krátke úplnej na DH typ reťazca sprievodca.

Štítky: chránič reťaze, koleso reťaz mastnoty, riadidlá litepro, triumf thruxton r, bike príslušenstvo všeobecné, mopedu reťazca tensioner, gub g, krátke mtb reťazca, bicykel mtb, požičovňa chránič reťaze.


( 3 Hodnotenie )

Počet