5.9-8.5 Palcový Čierny Náhradné remienky Zliatiny Titánu Náramok Náramky Popruhy Príslušenstvo Pre Garmin Fenix 6X/6X Pro

€22.63


Odrážky: 1、Premium Materiál: Garmin Fenix náramok vytvorený s premium zliatiny titánu, a to je ľahší ako iné kovové hodinky kapela.

2、Pohodlné na Nosenie: 1/2 odkazy dizajn umožňuje veľkosť presnejšie povedané, dokonale sa hodí vaše zápästie tvar, a popruh je viac pohodlné na nosenie.

3、Jednoduché Použitie: To sa hodí zápästie v 5.9"-8.5" (150mm-185mm); jednoduché a pohodlné nastavenie veľkosti pomocou nástroja na odstránenie dispozícii.

4、Skladacia Spona: aktualizované pevne uzavreté dvojité tlačidlo skladacia spona je dostatočne bezpečné pre držanie smartwatch, prevencia uvoľnite automaticky.

5、Široké použitie: Táto klasická Garmin Fenix odkaz náramok je kompatibilný pre Garmin Fenix 6X/6X Pro; to je módne pre mužov a ženy v väčšinu príležitostiach.

Špecifikácia:

Názov: 26 mm Zliatiny Titánu Rýchle Uvoľnenie Popruhu

Materiál: titánová zliatina (vlastnosti: nízka hmotnosť, silnej pevnosti, vysokú tvrdosť)

Váha: cca 68 g

Rozmery: šírka 26 mm/1.02 v, dĺžka tela: 175/6.89 v (zápästie obvod je upravená o odstránenie rúk)

Farba: čierna

Použiteľné modely: pre Garmin fenix 6X, Garmin fenix 6X pro

Balenie Zoznam:

Popruh*1

T6 skrutkovač*2

ručné odstránenie*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: garmin finix 6x pro, zahŕňa fenix 6x pro solar, fenix 6x pro popruh, náramok garmin, fenix, severnom okraji sledovať gavia, garmin venu sq, fenix 6 garmin, sledujte severnej edg altay, muži hodinky.


( 1 Hodnotenie )

Počet