Kožený pás Pre Fitbit Naopak 2 Náramok Smart Hodinky Sweatproof Fitness Popruh pre Fitbit Versa Lite Fitbit Naopak Band Náramok

€3.22


Kožený pás Pre Fitbit Naopak 2 Náramok Smart Hodinky Sweatproof Fitness Popruh pre Fitbit Versa Lite Fitbit Naopak Band

Funkcia

Specifaction: Materiál:Lether + Silikónové Farba:Žltá/Červená/Sivozelená/Hnedá/Námornícka Modrá/Čierna Veľkosť: Ako fotografia zobrazuje Kompatibilita:Pre Fitbit Naopak/Naopak 2/Versa Lite Vhodné: Muži/Ženy Príležitosti:Kancelárie,Posilňovne,Cestovné,Obchodné Funkcie 100% Zbrusu Nový sledovať popruh pre Fitbit Naopak/Naopak 2/Versa Lite. Lether a Silikónové zmes, nosenie pohodlná a odolná. 6 farby sú k dispozícii na výber, satify rôznych potrebné v každodennom živote. Jednoduchá inštalácia a rozoberať, nie je potrebné nástroje na inštaláciu. Najlepšou voľbou pre vaše hodinky. Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2mm rozdiel. Prosím vás uistiť model a šírka skôr, než uskutočníte nákup.

Detail Produktu

Štítky: fitbit, fitbit 2 versa, náramok fitbit naopak 2, kapela fitbit naopak 2, kapela fitbit naopak, náramok mi4, náramok fitbit versa lite, fitbit športové hodinky, transparentné hodinky pre ženy, kompatibilné smart hodinky xiao.


( 0 Hodnotenie )

Počet