Nové Módne Nehrdzavejúcej Ocele Mužov Náramok vojny Vlk Black Kúzlo Kožený Náramok Mužov Náramok Módne Šperky PD0286

€2.97


Materiál: Nehrdzavejúca oceľ / pravá koža Magnetická Spona Farba : Strieborný Náramok, Farba: Čierna Množstvo: 1pcs Obvod: 165mm,vhodný na zápästie obvod 150-160mm; Obvod: 185mm,vhodný na zápästie obvod 165-180 mm; Obvod: 205mm,vhodný na zápästie obvod 185-200 mm. Šírka: 12mm Položky Stav: 100% Zbrusu Nový

Teplé Tipy: Vďaka za vašu návštevu,pretože fotografie a monitor dôvod,skutočná farba sa môže vyzerať trochu inak, prosím pochopiť. Ručné meranie nie vylučujú možnosť chyby,uvedené parametre sú len pre referenčné účely,špecifické a v druhu prednosť.

Predaj Režime

Akceptujeme Maloobchod , Veľkoobchod a Dropshipping.

Ako si vybrať náramok dĺžka? 1. Nájsť niť, alebo lano 2. Nechať lano v širšom okolí zápästie 3. Mark lano na najviac široký zápästia 4. Measre od začiatku do označiť pravítko upozornenie: tieto náramok merania údajov je pre referenčné účely. Prosím, vyberte náramok dĺžka podľa vášho zápästia merania údajov a nosenie preferencie.

1) Drop shipping: Ponúkame drop shipping služby,poslať do vášho clien je adresa bez nášho obchodu informácie. Effcient a bezpečné. 2) Prepravné náklady: Ponúkame všetky druhy dopravy methids, ako post air mail,Aramex,DHL,Fedex,EMS a tak ďalej, závisí od destinácie a objednané množstvo.Ak chcete zadať spôsob dopravy.prosím, zaplatiť náklady na dopravu.

Štítky: guľka reťazca náhrdelník, hračka vlk, prípad telefón teen wolf, kúzlo tiger, guľôčky vlk, nôž vlk, náramok vlk, puka shell, zi7, prívesok s vlk.


( 0 Hodnotenie )

Počet