České Ručne Tkané Macrame Tapisérie Modul 2 Vrstvy Drevené Police Na Stenu Dekoračné Poličky Nástenné Závesné Police Ornament

€20.68


{infomodule}

Špecifikácie:

Drevo štýl: Pôvodná-drevená doska farba

Materiál: Bavlnené lano+Drevo(S bezproblémovou klince)

Drevené Police Veľkosť: 40x15cm/15.75"x5.91"

[Konverzie: 1cm=0.3937 palec, 1inch=2.54 cm]

Funkcie:

◆Vyrobené z bavlny s lanom a dreva. Robustné, odolné a prvotriednej kvality.

◆Všestranný štýl, ktorý môže byť zavesené z háčika v strope alebo proti múru ako stene visí. Tento úložná polička je pripravený na zavesenie vášho bay okno, záclonové tyče rohu svojej izby, terasové dvere, alebo na verandu.

◆A macrame je ideálny doplnok do vášho interiéru, pridanie okamžite teplo a štruktúru do ktorejkoľvek miestnosti vášho domu! perfektný darček pre rodiny alebo priateľov,ideálne pre Narodeniny, Výročie, Svadba, Vianoce a pod.

◆Tam sú bezšvové nechty ako darček, ktorý je vhodný pre zavesenie na pult bez poškodenia steny. (Nevzťahuje sa na keramické obklady a sklenené steny)

Package Zahrnuté:

1 x Macrame Rastlín Polica (S bezproblémovou nechty,rastliny,hrnce a iné dekorácie nie sú súčasťou dodávky.)

Poznámka:

-Vzhľadom na rozdielne výrobu dávkach, detaily produktu môže byť trochu iný. Ak si mysli rozdiel, prosím, kupujte ju pozorne.

-Dovoľte 1-3 CM sa líši vzhľadom na ručné meranie.

-Z dôvodu rôznych displej a inom svetle, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: makramee, spálňa gobelín, macram stenu, plátno na stenu visí gobelín, macrame dekorácie stick, korok stene visí, boho, macram, boho dekor, zavesiť gobelín.


( 0 Hodnotenie )

Počet