Anime Akame ga Zabiť Stene Visí Boho Výzdoba Steny Handričkou Tapisérie Kreslená Postavička Gobelín Stene Koberec pre Obývacia Izba, Spálňa

€7.44


Anime Akame ga Zabiť Stene Visí Boho Výzdoba Steny Handričkou Tapisérie Kreslená Postavička Gobelín Stene Koberec pre Obývacia Izba, Spálňa Obsahuje: 1xTapestry Textílie :100% Polyester Vytlačené :3D Vytlačené Dostupné Veľkosti: 95x73cm 150x100cm 150x130cm 150x150cm 200x150cm 230x150cm Sezóna :Jar, Leto, Jeseň, Zima Použitie:

♥ Posteľ Kryt, Gobelín, Záves,Gauč kryt, Stene Visí.

♥ Obrus, Nábytok kryt, Textílie pre tvorivosť, Hodiť, poťahy na sedacie súpravy.

♥ Festival/svadobné dekorácie, Reštaurácia/shop dekorácie, College/koľaji Dekorácie, vlajky Festivalu.

♥ Dokonalý darček pre všetky príležitosti

♥ Piknik/Pláži List/ Deka, atď. Vlastné požiadavky:

♥ Kontaktujte ma pred objednávky a odoslanie obrázku( Obrázok pixelov väčšie ako 1500x1500,väčšie pixel, jasnejšie tlačová efekt).

♥ Prosím potvrď, štýl a veľkosť ((Š x v x H) pred podaním objednávky.

♥ neakceptujeme vrátenie na zákazku stene visí ak bez problémov s kvalitou.ďakujeme za pochopenie. Upozornenie:

♥ Farby, nezobrazia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel.

♥ Ruky w blesk s c staré w vôd alebo m achine m ashable. Detail produktu: Doprava Tovaru z Číny, spracovanie čas dodania trvá asi 7-30 dní.Ale tam bude oneskorenie pri vzostupe čas logistiky. Ale prosím, nebojte sa, to bude dodaný do 30 dní.Väčšina našich položky bude dokončená a dodávaný do 5 pracovných dní. Wil trvať až o 10-20 pracovných dní prijímať položky. Naša priemerná dodacia lehota je 14 pracovných dní. Avšak, niekedy tam sú výnimky, a to by mohlo byť kratšie alebo dlhšie. Ak nejaké vzniknú problémy s objednávkou, alebo zmena v tom, ako dlho to bude trvať, aby sa dospelo budete informovaný e-mailom alebo www.tantra-egypt.sk správu ihneď Vráti a Výmeny Budeme akceptovať vráti a vrátenie peňazí, ak je akýkoľvek kvality a iné problémy, prijaté položky.Prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému, ak je závada s produktom, alebo dostanete zlý výrobok,budeme viac ako šťastní, ktoré vám pomôžu vyriešiť problém. Platobné Kreditné karty, ktoré www.tantra-egypt.sk akceptuje. Spätná väzba Svoje pozitívne a druh spätnej väzby je veľmi dôležité pre naše služby na www.tantra-egypt.sk, budeme vedieť, že ste obdržali vašu objednávku dobre stave a šťastný s položku podľa vášho 4 alebo 5 hviezdičiek spätnú väzbu, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek pochybnosti o objednávku alebo položky prijaté po jeho prijatí budeme sa snažiť ponúknuť vám najlepšie riešenie pre vaše nákupné skúsenosti. Budeme veľmi ocenil s spolupráce a láskavosť.

Štítky: denim jacket biela, boho šperky, svalové tričko ženy, útulný domov boho, koberec na stenu, závesné nástenné gobelíny anime, líniové ga 100, macram, boho dekor, koberec stenu.


( 1 Hodnotenie )

Počet