Auto Air Vent Mount Bat Tvarované Ručné Auto Telefón, Stojan, Držiak Zdarma Gravitácie Anti-Scratch Držiak Držiak pre 4-6.5 Palcový Mobil

€4.61


Popis:

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Funkcia:

Jedinečný bat vzor držiak, to môže byť úplne ako dekorácia vášho auta alebo domácnosti. Závažnosť fyzickej pevnú štruktúru, stabilný a spoľahlivý. Jednou rukou, pohodlné a jednoduché použitie. Prijíma advaned technológie, môže automaticky svorka vaše telefóny a nebude ju nechať spadnúť ľahko. Je k dispozícii nabíjací port a tlačidlo tlačidlá prístroja, bude interfece s pomocou vášho prístroja. Môže byť umiestnený alebo inštalované na auto air vent, očakávať, že niektoré kolo vetracie otvory a vetracie otvory, ktoré môžu zametať, hore a dole a vľavo a vpravo. Vhodné pre konzolu automobilov vzduchu zásuvka, pre 4-6.5 palcový mobilné telefóny. Auto Držiaka Telefónu iba vtedy, ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácie:

Typ položky: Auto Držiaka Telefónu Materiál: PC+ABS Veľkosť: 12.9x10.5 cm/5.07x4.1.v Farba: Čierna Platné miesto: Auto air vent Vhodné: pre 4-6.5 palcový mobilné telefóny Množstvo: 1 ks

Poznámka:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palcový Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie Obsahuje:

1 x Auto Držiaka Telefónu

Štítky: dávkovač pre telefón, auto držiak na mobil, držiteľ karty v telefóne, air vent telefón, Telefón stojan, držiak telefónu, telefón, držiak do vozidla telefón, air vent, 360 držiak do vozidla.


( 1 Hodnotenie )

Počet