200PCS Anti šok, odolná voči roztrhnutiu, vzduchu plávať chrániť TPU Kryt Coque Pre iphone Všetky hot-predaj modelov mobilných telefónov

€67.53


sme Profesionálne telefóny, príslušenstvo a elektronických výrobkov, veľkoobchod,rýchlo dodať položky cez DHL, fedex UPS, TNT www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava atď.dobrá cena/služby/dobrá značka nové kvalitné produkty užitočné pre veľkoobchod. ak potrebujete čokoľvek iné výrobky,prosím, láskavo kontaktujte nás,budeme sa snažiť Splniť vaše požiadavky.Ak máte záujem o všetky položky, alebo nemôže nájsť produkty , kontaktujte sa s nami. budeme sa snažiť v našich silách, aby vám najlepšiu cenu. ak si chcete kúpiť rôzne položky a potrebujete menej než MIN(10PCS Min.Objednať Pcak z 10pcs ), môžete sa tiež obrátiť so mnou,som sa bude revidovať cena pre vás. Poznámka: štyri rohu airbagy z TPU 1. generácie sú mäkké (TPU ultra-tenké) TPU 2st generácie štyri rohu airbagy sú ťažšie (TPU zhustne)

Štítky: iphone prípade kawaii plávajúce, mini čerpadlo s tlakomerom, prípade iphone plávajúce, vzduchové čerpadlo bicykli rozchod, vzduch vidlica čerpadla, ipad vzduchu 3 plávajúce prípade, iphone xs plávajúce prípade, oppo plávajúce prípade, vysokotlakové čerpadlo pre vidlice, čerpadlo s rozchodom.


( 0 Hodnotenie )

Počet