Pre Samsung S10E Prípade S10 e Kryt Pre Samsung Galaxy s rezacím zariadením S10 Plus Prípade Pu Leataher Pre Samsung S10 prípade Podnikania Na galaxy s rezacím zariadením S10+ e

€7.20


Vynikajúca Ochrana a Elegantné Móde

Kompatibilné modely telefónov:Pre Samsung S10 /S10+ [Robustné a Odolné] Anti-klopať, odolné proti poškriabaniu,dlhou výdržou,nikdy nestratil farbu. [Poškriabaniu-Free] Mäkké silikónové hranou sa hodí telefón telo pevne, účinne znižuje nárazu a poškriabaniu.A pevný silikónový obloženia na vnútri prípade chráni váš telefón nedotknuté. [Módny Dizajn] Krásne a luxusné,applicating v podnikaní,šport,zábava ,atď. [Displej a Objektív Ochrana] prípad má vyvýšené okraje okolo objektívu a obrazovky pre ochranu pred poškriabaním. [Jednoduché a Praktické] Jednoduchá inštalácia a odstránenie.Presné otvor poloha.Tlačidlá hlas,nabíjanie,slúchadlo, ktoré umožňujú prevádzku bez prekážok.

Štítky: h s10 prípade, 4 case, oem s10 prípade, poznámka 8 reproduktorov, krycie sklo samsung s10 e, z10 prípade pu, kryt samsung s10 e taška, prípade iphon, Samsung S10 E, galaxy s rezacím zariadením s10 5g prípade koža.


( 0 Hodnotenie )

Počet